“Anbefales!”

Chefmetin Moonlightrestaurant & Steakhouse
Vurdert som nr. 1 av 1 098 Restauranter i Alanya
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 18. august 2022 via mobile enheter

Veldig god mat og hyggelige sevitører. Bestilte Garlic bread til starter etterfulgt med hver vår plank steak til hovedrett. Beste biffen vi har hatt i Alanya! Vil si dette er en av de beste resturangene vi har spist på gjennom flere turer til denne plassen. Kommer definitivt til å spise her igjen😍

Dato for besøk: august 2022
Takk, 454malinh
Chefmetin Moonlightrestaurant, Owner på Chefmetin Moonlightrestaurant & Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2022

Anmeldt 17. august 2022 via mobile enheter

Maten var kjempe god, hyggelig og flinke folk på jobb. Prisen passet også, ville anbefalt på det ypperste!!!! Vi bestille planke biff og kylling soya med saus og det smakte nydelig!

Dato for besøk: august 2022
Takk, Emil S
Chefmetin Moonlightrestaurant, Owner på Chefmetin Moonlightrestaurant & Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2022

we are very glad to hear that you are satisfied with our dinner at the restaurant. Thank you for taking the time to comment and comment on us. Hope see you soon again Best Regards from Chefmetin and Moonlight family

Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Vi ble tatt imot av en veldig hyggelig og profesjonell servitør som hjalp oss med anbefalinger og forklaring av meny og vin. Vi fikk en nydelig starter og etterpå det som må være de beste vårrullene vi noensinne har smakt.
Det samme gjaldt for biffen som vi valgte til hovedrett - aldeles nydelig med 3 forskjellige sauser og perfekte grønnsaker. Avsluttet med en deilig strawberry daiquiri. Stedet anbefales på det varmeste - vi kommer tilbake hvis vi får mulighet ❤️

Takk, EllisivS
Chefmetin Moonlightrestaurant, Owner på Chefmetin Moonlightrestaurant & Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2022

ank you for choosing Chefmetin Moonlightrestaurant for your recent stay in Alanya.

We’d be grateful if you would review us on TripAdvisor. It’s the world’s largest travel site, helping over 60 million visitors every month plan the perfect trip.

Our guests often tell us how helpful it is to read other people’s reviews before their visit. And we're always eager to hear what you liked and how we can improve

Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Veldig god mat, hyggelig betjening. Positivt at det restauranten var i et rolig område av sentrum og det var mulig å nyte maten😊

Takk, Marcus E
Chefmetin Moonlightrestaurant, Owner på Chefmetin Moonlightrestaurant & Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2022

Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Var innom her med 2 venner og spiste veldig god mat!
Vi fikk top service og betjeningen var veldig hyggelig!

Takk, 777joakimt
Chefmetin Moonlightrestaurant, Owner på Chefmetin Moonlightrestaurant & Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2022

Reisende som så på Chefmetin Moonlightrestaurant & Steakhouse, så også på

Alanya, Antalya (provins)
Alanya, Antalya (provins)

Har du vært i Chefmetin Moonlightrestaurant & Steakhouse? Del dine erfaringer!