“Super steakhouse”

Chefmetin Moonlightrestaurant & Steakhouse
Vurdert som nr. 1 av 1 095 Restauranter i Alanya
Anmeldt 22. juni 2023 via mobile enheter

Fantastisk mat! Stor familie som prøvde mange retter. Alt smakte deilig og service var upåklagelig. Anbelfaler et besøk her her, spesielt om du ønsker en bedre biff-middag!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, IngvillH29
METIN ALDEMIR, Owner på Chefmetin Moonlightrestaurant & Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juni 2023

Dear friend,we are very glad to hear that you are satisfied with our dinner at the restaurant. Thank you for taking the time to comment and comment on us. Hope see you soon again Best Regards from Chefmetin

Anmeldt 29. oktober 2022 via mobile enheter

Her blir vi anbefalt av venner og etter en sjekk på Tripadvisor, ringte vi og reserverte bord på restauranten. Gledelig overrasket når vi fikk SMS tilbake hvor det ble sagt at de skulle ordne et fint bord til oss - 8 personer. Der sluttet de gledelige overaskelsene i forhold til denne restauranten! Vi ankom til avtalt tid, og det var ingen ledige bord. De fikk noen ansatte til å flytte seg, og satt sammen to bord for oss. Vi fikk etterhvert bestilt drikke, som ble servert 1/2 time senere. Maten vi bestilte ventet vi på i 1 1/2 time (!), og indrefileten ( som det ble sagt var av fineste kalvekjøtt) var en langt under middels oksefilet. Alt i alt en meget skuffende kveld med dårlig service og dårlig mat som ble fortært på et gatehjørne. Huff og huff, ingen god anbefaling fra oss!!

Dato for besøk: oktober 2022
2  Takk, 889petterf
Chefmetin Moonlightrestaurant, Owner på Chefmetin Moonlightrestaurant & Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2022

Dear friend, l didn't understand you
Because l made your food out Satobiryan and had talk with you said me everything was good ,other guests come early 3 hours ago ,l said them this table reservation ,they said for eat need two hours,we did for them
When you come wait 2 munites ,you did angry for us only two munites after want free alcohol, the waiter not give free that , if we give that no problem for you , all guests very important for us
Because we are best with all guests,l want you understand for us ,you saw all table full
Best regards from Chefmetin

Anmeldt 3. oktober 2022

Hos chefmetin får du fantastisk mat, hyggelige servitører og ikke minst kjempe god service.
De har også den beste Osmanish Kebab i hele Alanya😋 Biffen er også egen klasse!
Kan virkelig anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2022
Takk, madelen j
Chefmetin Moonlightrestaurant, Owner på Chefmetin Moonlightrestaurant & Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2022

Anmeldt 13. september 2022

Klart beste biffen/steak vi har spist i ferien. Serveres med 3 forskjellige sauser. GODT!
Men hvor er "fantasien/kreativiteten?
Serveres med 3 stk poteter, så var dårlig kokt. Grønnsaker= blomkål, gulerøtter og brokkoli.
Ta en tur innom grønnsakshallen, det bogner av andre grønnsaker som er bedre beregnet til biff.
Kelneren var veldig opptatt av at alle skulle bestille samme retten....
Vi ventet 1 time på maten.

Dato for besøk: september 2022
Takk, jego63
Chefmetin Moonlightrestaurant, Owner på Chefmetin Moonlightrestaurant & Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2022

Anmeldt 9. september 2022

Vi spiste middag her 2 kvelder, og maten var fantastisk god. Hyggelig betjening og koselig restaurant. Varmt anbefalt til alle som ønsker et godt måltid. Vi spiste shish kebab og lammeskanke, og kebaben er noe av det beste vi har spist. Kommer tilbake neste gang vi er i Alanya.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Astrid B
Chefmetin Moonlightrestaurant, Owner på Chefmetin Moonlightrestaurant & Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2022

Reisende som så på Chefmetin Moonlightrestaurant & Steakhouse, så også på

Alanya, Antalya (provins)
Alanya, Antalya (provins)

Har du vært i Chefmetin Moonlightrestaurant & Steakhouse? Del dine erfaringer!