Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
96 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 820
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 820
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Agoda.com
USD 820
USD 408
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Hotels.comUSD 820
Trip.comUSD 820
Orbitz.comUSD 820
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (6 220)
Filtrer anmeldelser
6 221 resultater
Vurdering fra reisende
5 193
718
212
51
47
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5 193
718
212
51
47
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 6 221 anmeldelser
Anmeldt 6. september 2018 via mobile enheter

Beste feriested vi kommer til. Var der for 6. gang i høst. Betjeningen får deg alltid til å føle deg velkommen. God mat og service Det er flere restauranter + buffe med alt man kan tenke seg. Vi kommer tilbake neste år. Mvh. Marit og Jan Tore

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ttiirraamm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BarutHotels, General Manager på Lara Barut Collection, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2018
Google-oversetting

Dear Marit and Jan Tore,

Thank you very much for your review full of positive comments regarding your recent stay with us. I appreciate your encouraging words and continued loyalty to the Barut Lara. It will be a great pleasure for us to welcome your family back for another fabulous holiday in the future.

Kind regards,
Tülay KARACAOĞLU | General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2018

Dette var vår første gang på dette hotellet og det blir garantert at ikke siste gang. Neste sommer vi har lyst til å komme tilbake.God mat og hyggelige personal. Tusen takk for animation teamet som er på hotell ble fantastiske ( Alina, Maks).Dette hotellet vi kan anbefale . Rommene har svært høy standart.Rent og pent hotell.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Edita S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BarutHotels, General Manager på Lara Barut Collection, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2018
Google-oversetting

Dear Edita,

Thank you very much for telling about your remarkable stay at the Barut Lara. Your lovely comments regarding every aspect of your vacation are greatly appreciated. I am really happy to hear that we were able to deliver a valuable experience. It will be our pleasure to have you as our guest again for another memorable stay in the near future.

Kind regards,
Tülay KARACAOĞLU | General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018

Dette hotellet har alt som trenger for å få en super ferie. Jeg har nå tilbragt to uker på barut lara med en venninne, og vi ser allerede frem til å komme tilbake.
Rommene er kjempe fine, og har alt du trenger. Jeg er en som ikke tilbringer så mye tid på rommet mitt i ferien, men det er alltid deilig å komme opp til nyvasket rom og en nylig fylt minibar etter en lang dag på stranden. Vi får også nye håndklær hver dag.
Hotellet har også et stort utvalg med restauranter, der alle serverer nydelig mat og god service. Det er ikke lang ventetid mellom hver servering og du får også drikkeservering så fort glasset er tomt. Servitørene er også alltid i godt humør. Om ingen av restaurantene frister har også bufeen et stort utvalg med god mat, med egne avdelinger for vegetarianere og til de som er på diett.
Hotellet tilbyr også mange barer, og har hovedbaren Meltem bar rett ved bassenget. Jeg og venninnen min vil gi litt ekstra ros til bartender Ayiden som alltid ga god service og underholdt oss godt om ettermiddagene. Det er et stort utvalg med drinker og gode servitører og bartendere.
Tilslutt vil jeg gi en stor takk til entertainment teamet som absolutt gjorde ferien til 10/10. De jobber og står på og de gjør en så god jobb for så mange. Spesielt fikk jeg et ekstra bånd til Max, Sasha, Anya, Bonus og Emre og disse gjør virkelig en fantastisk jobb. Samtidig som at aktivitetene de styrer blir ti gangere gøyere når de er tilstede, får de også oss gjester til å føle oss velkommen, og til å føle oss ønsket. Jeg håper å se de når jeg kommer tilbake til neste år.
Tusen takk for nå barut lara, vi ses igjen!

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Alice L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BarutHotels, General Manager på Lara Barut Collection, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2018
Google-oversetting

Dear Alice,

Thank you very much for taking the time to share your experience at the Barut Lara. I appreciate your kind words regarding the varied dining options, our attentive and professional staff, and relaxing atmosphere. It is our goal to provide exceptional service to all our guests. I am so pleased to read of your positive recommendation to others. I already look forward to welcoming you back to our resort next year.

Kind regards,
Tülay KARACAOĞLU | General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2017 via mobile enheter

Vært flere ganger på dette hotellet. Skjedd noe med standard i løpet av de årene siden første besøk, men absolutt ett flott hotell!
Stort grønt og uteareal. Innendørs saltvannsbasseng, tennisbaner, minigolf, treningsrom, spa avdeling må prøves!
Variert utvalg i mat, ulike restauranter å velge i, men buffet i hovedrestaurant er mer enn god nok.
Hyggelig og vennlige ansatte.
Litt slitt rom vi hadde sist og AC bråka veldig.
Beliggenhet ca 15 min fra flyplass!

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 870Linda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BarutHotels, General Manager på Lara Barut Collection, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2017
Google-oversetting

Dear Linda,

I appreciate the time you have taken to review our hotel on Tripadvisor. I was glad to read that Barut Lara has become the preferred place for you to stay in Antalya. I would be more than happy to welcome you again to our resort for another amazing experience.

Kind regards,
Tülay KARACAOĞLU | General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2017 via mobile enheter

Stort og nydelig område . Herlig hage , fint og reint både inne og ute . Deilige basseng og kort vei til stranden . Mangen og gode resturanter. Prøv restauranten ute nede med stranden , der har de alt du kan tenke deg av grillmat som man griller selv ved bordet . De har hengt lykter opp i luften og det var kjempe koselig stemning . Var her med kjæresten og familien hans .Kommer gjerne igjen med hele familien og venner .

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 668hannev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BarutHotels, General Manager på Lara Barut Collection, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juni 2017
Google-oversetting

Dear Hanne,

Thank you for taking the time to write regarding your recent holiday at Barut Lara. We strive to provide each guest with a wonderful, relaxing experience and your feedback is helpful to us to make sure that happens. I am thrilled you had an awesome vacation here and look forward to your return.

Kind regards,
Tülay KARACAOĞLU | General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser