Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 63
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.10.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 63
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.10.22
otelz.com
USD 56
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.comUSD 64
TravelocityUSD 64
Lol.travel
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (33)
Filtrer anmeldelser
33 resultater
Vurdering fra reisende
33
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
33
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 33 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2019

The Nordic er et utrolig fint og koselig, nytt hotell som ligger sentralt i Kemer. Det har flotte rom med kjøkken, balkong og alt en måtte trenge. Personalet er veldig smilende og gjør alt for at en skal trives. Maten er nyyyydelig. Garanterer at alle vil trives her. Vi kom hjem fra The Nordic i dag og kan anbefale dette hotellet til alle. Tusen takk for oss- vi kommer igjen.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, SandraS3240
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2019 via mobile enheter

Et lite og koselig hotell sentralt i Kemer. Nye og oppdaterte rom med det du trenger. God service og utsøkt mat. Hva mer trenger du? vi var 6 personer (3 par) som bodde en uke.
Husk å reserver bord til middag. Lammeskanken må smakes - det er den beste lammeskanken vi har smakt

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, lbr196
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2019

Fantastisk flott hotell med ekstremt god service! En plass å anbefale videre til alle! De som jobber her gjør virkelig alt for å gjøre ferien til en kjempe bra opplevelse, ordner aktiviteter, mat, drikke og skyss der man måtte ønske. Veldig rent og pent hotell med god mat og koselige omgivelser. Nytt og moderne hotell som passer for unge og gamle, perfekt reiseside for førstegangsreisende ungdommer

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, siljemarieh2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2019

Vi overnattet ikke på hotellet, men spiste i restauranten! Jeg fikk svært god spesiallaget mat til meg som har spesielle hensyn å ta i kosten! De strekker seg langt for å gi deg en god matopplevelse uansett. Rolig atmosfære i nye og svært flotte omgivelser. Ett hyggelig og serviceminded personal med herlige smil og god humor. Vi fikk omvisning på hotellet og det var svært flotte og smakfulle rom med god størrelse! Absolutt ett sted jeg kunne tenke meg å bo ved anledning!!

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Elnilsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2019

Nydelig hotell med nær beliggenhet til sentrum og strand. Hotellet har veldig fine rom med høy standard hvor det ikke mangler noe. Rent og ryddig. Hotellrestauranten har helt fabelaktig mat og godt drikke. I tillegg er personalet veldig imøtekommende og man føler seg absolutt ivaretatt her.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Ingelinn S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser