“Koselig plass og nydelig mat”

Merhaba Garden Restaurant
Vurdert som nr. 3 av 247 Restauranter i Kemer
Prisklasse: kr 11 - kr 1 113
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 28. april 2019 via mobile enheter

Veldig god mat, god service og hyggelige atmosfære. Alltid kjekt å treffe Veli på Merhaba👍😁 Restauranten har kjempegod saus, spesielt soppsausen. Anbefaler å prøve den👌

Takk, Heidi S
w3llytur, Sahibi på Merhaba Garden Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. april 2019

Thank you for your The comment
Wishing see you all the here, it was nice to see
Have good holiday
And happy birthday again 😁

Anmeldt 26. april 2019 via mobile enheter

Alltid kjekt å komme til Merhaba der man blir tatt imot av en hyggelig betjening. Maten er nydelig, vil spesielt anbefale pepperbiffen..den er fantastisk!

Takk, 375annkristinj
w3llytur, Sahibi på Merhaba Garden Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. april 2019

Thank you so much for the comment
Allways wellcome I’m glad serve you always
See u again

Anmeldt 22. april 2019 via mobile enheter

Veldig god mat. Kan virkelig anbefale biffen de serverer👌🏻 Hyggelige ansatte og veldig fra service.

1  Takk, Susanne D
w3llytur, Sahibi på Merhaba Garden Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. april 2019

Thanks for your
Have nice holiday 😊

Anmeldt 22. april 2019 via mobile enheter

Kjempegod mat og veldig hyggelig folk som jobber der. Peppersteken er av det bedre jeg har smakt og anbefales varmt.

1  Takk, Simenthom
w3llytur, Sahibi på Merhaba Garden Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. april 2019

Thank you so much 😁I wish great holiday for your, looking forward to see you again

Anmeldt 9. oktober 2018

Trangt og intimt og til tider litt for høy musikk for å kunne prate normalt. God mat. Spesialiteter bør bestilles på forhånd noe vi ikke hadde gjort ved dette besøket. Vi ville ha lammeskank men de 15 de hadde var bortbestilt før vi kom. En populær rett. Dermed endte vi opp med 3 forskjellige retter av lam vel tilberedt.

Servicen var upåklagelig og restauranten befester sitt ry som en av de bedre i Kemer.
Etter måltidet ble vi kjørt hjem av en blid sjåfør som i motsetning til mange taxi forsøker å sette nye hastighetsrekorder.

Takk, Erik Arnfinn N

Reisende som så på Merhaba Garden Restaurant, så også på

Har du vært i Merhaba Garden Restaurant? Del dine erfaringer!