Hotels.com
Se alle 11 tilbud
2 431
2 431
Anmeldt 15. august 2022 via mobile enheter

Hotellet er eit bra hotell. Og levere som forventet. Men det er ulike ting som gjer at det ikkje blir topp score.

Maten, strand og basseng levere som forventet.

Positivt
God mat i al a carte.
Stort basseng.
Flott familierom med dør mellom barn og voksen seng.
Aldri tomt for mat i buffet.
God tilgang på drikke. Ved ledig kapasitet kunne ryddehjelp/servitører hente drikke til bordet under spising i buffeten.
Veldig kjekk bar inne med lite støy.
Inne svømmebasseng har god plass.

Ting som trekke ned :
Folk som reservere solsenger fra kl 5, og bruker solsengen maks 2-3 timer pr dag.
Aircondition virket veldig dårlig uten at temperaturen var veldig høg (30-34 grader).
Prisene i hotellshoppen. Mangler priser på alle varer, dermed blir ein overrasket over prisene på øl, snacks og leker.
Ødelagte apparat i gymmen. Og "egoistiske" folk som ikkje tar hensyn til mangel på apparat. (1 av 2 tredemøller virket).
Hotellet har kvelds/natt underholdning som starter kl 2330. Dette passer dårlig for eit familiehotell.

Hotellet er ikkje dårlig. Men det er dessverre småting som gjere at hotellet ikkje klare å levere bedre enn forventet.

Romtips: La andre folk stresse med å reservere senger. Ta heller turen til stranden. Benytt innebasseng og inne bar. Benytt deg av al a carte.
Takk, Joakim H
Pegasos World S, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro på AQI Pegasos World Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2022

Dear Valued Guest Joakim H,

Thank you very much for your precious feedback and we are pleased to hear that
you are satisfied with our service and facility.
We will try best to meet each guest's expecation and even go beyond.
Again, we much appreciated on your support and looking forward to welcoming you
back in the near future.

Yours sincerely,

Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Thanks songul from public relations. Dette er et meget bra hotell. Her blir man virkelig tatt vare på. Masse som skjer for voksne og barn. All inklusive er skikkelig bra. Maten er bedre enn mange steder. Vi anbefaler virkelig dette stedet. T

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, Jan-Erik E
Pegasos World S, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro på AQI Pegasos World Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2022

Dear Valued Guest,
Thank you very much for such great feedback following your recent stay at the Pegasos World Hotel.
We were delighted to read your positive comments about the general area , food and our hospitality .
Special thanks for mentioning our theme nights.

Anmeldt 2. august 2022 via mobile enheter

Dårlig Air Condition på hele hotellet, temperatur kommer ikke under 22°C-23°C i rommet selv om AC står på hele dagen. Veldig irriterende når det er 35°C+ ute...
Dårlig treningsrom.. fluer over alt på hotellet.. veldig irriterende..

+Bra Svømmebasseng og bra og stort utvalg av mat. Og bra underholdning om kveldene.

Romtips: Hvis du absolutt vil ha et kjølig rom når det er 30°C+ grader ute, så er ikke dette hotellet for deg. Gjennomsnitlig temperatur i rommet kommer ikke under 22-23°C.
Dato for oppholdet: august 2022
Takk, Shujat A

Dear Valued Guest SHUJAT A,

First of all we would like to thank you for taking your time to post your feedback about your stay at Hotel Pegasos World

We are very sad to hear that you did not enjoy your holiday with us. It is really important for us to hear your experience and impressions. As Pegasos World we aims to provide a truly unique experience.

The subjects you meant we would take into consideration with our department authorities as soon as possible and we will take the necessary precautions to present the best service for you immediately.

We look forward to welcoming you back to our hotel in the future.

Best Regards

Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Dette er vårt tredje besøk her. Dette er kun dag 2 av 14 denne gangen, men så langt bra. 😀
Var spent på tenåringene, men de er veldig fornøyd. Gleder oss til vannpolo snart. Håper det blir like bra som for 4 år siden.
Mert ba meg skrive navnet hans. Akkurat det er litt slitsomt.

Takk, daggedagge
Pegasos World S, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro på AQI Pegasos World Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2022

Kära Gäst daggedagge,
Först vill vi visa uppskattning för att ni delat med er av era värdefulla åsikter angående vårt hotell.
Vi är väldigt glada att se att ni är nöjda med eran vistelse hos oss, och vi vill tack för era positiva åsikter, och era fina ord om vårat hotell.
Vi hoppas att få se er hos oss igen under er nästa semester.
Hälsningar från Side

Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Meget bra hotell. Fornøyd mdd service. Mert from public relations departement hjalp oss. God mat, fine basseng, hjelpsomme folk. Fint spa, god underholdning. Alt i alt meget vra opphold. Vi var 18 personer som reiste sammen. Anbefales..

Takk, tomhQ2977NE
Pegasos World S, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro på AQI Pegasos World Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2022

Kära Gäst Tom,
Vi hoppas att få se er hos oss igen under er nästa semester.
Hälsningar från Side