Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
hildur b
5,0 av 5 boblerAnmeldt 7. juli 2023
Dato for oppholdet: juni 2023
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pegasos World S, Müşteri Hizmetleri / Ön BüroAqi Pegasos World Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. juli 2023
Dear Valued Guest, 42hildurb,
Thank you for your review on Tripadvisor and that you spent the time for it.
We are very pleased to read that you felt well with us during your stay.
Thank you for your positive words about our our hotel. We also thank you for your great feedback.
Visit us again soon during a next trip. We are looking forward to it.
Greetings from Side
General Manager
Volkan Sak

Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 4 717
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
1.0 km fra Aqi Pegasos World Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 10 334
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
6.2 km fra Aqi Pegasos World Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 989
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 989
4.3 km fra Aqi Pegasos World Hotel
Gratis parkering
Svømmebasseng
kr 2 665
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 665
  • Booking.com
5.4 km fra Aqi Pegasos World Hotel
Gratis parkering
Svømmebasseng
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 970
  • Expedia.com
    kr 1 001
4.4 km fra Aqi Pegasos World Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Expedia.com
    kr 6 218
  • Trip.com
  • Booking.com
6.4 km fra Aqi Pegasos World Hotel
Svømmebasseng
Ved stranden
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 990
  • eDreams
4.5 km fra Aqi Pegasos World Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Manavgat
Anmeldelser (4 462)
Filtrer anmeldelser
4 465 resultater
Vurdering fra reisende
2 590
1 013
505
203
154
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 590
1 013
505
203
154
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 4 465 anmeldelser
Anmeldt 3. oktober 2022 via mobile enheter

Veldig fint hotell med all inclusiv. Skuffet over service. Flere dager hvor de ikke hadde rene basseng håndklær, måtte ringe etter vanlige håndklær og tomme for toalettpapir til rommene!!! Og veldig dyre priser i minimarkedet, typ dobbelt av hjemme i Norge
Litt skuffet ettersom dette er det flott hotell

Dato for oppholdet: oktober 2022
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Y9232PCmarianneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pegasos World S, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro på Aqi Pegasos World Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2022
Google-oversetting

Kära Gäst Marianne,
Först vill vi visa uppskattning för att ni delat med er av era värdefulla åsikter angående vårt hotell.
Vi beklagar dock att er vistelse inte levde upp till era förväntningar.
Inom TT Hotels har vi som policy och första prioritet att se till så att våra gäster är nöjda.
Professionell personal med rätt tankesätt för att skapa en bra atmosfär för ett brett utbud av gäster är en otroligt viktig faktor för oss.
Vi vill tacka igen för att ni delat med er av era åsikter och evaluerat hotellet.
Vi önskar att välkomna er tillbaka och få chansen att skapa bättre semester minnen.
Med vänliga hälsningar,
Public Relations Manager
Berrin Sönmez

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2022 via mobile enheter

Hotellet er eit bra hotell. Og levere som forventet. Men det er ulike ting som gjer at det ikkje blir topp score.

Maten, strand og basseng levere som forventet.

Positivt
God mat i al a carte.
Stort basseng.
Flott familierom med dør mellom barn og voksen seng.
Aldri tomt for mat i buffet.
God tilgang på drikke. Ved ledig kapasitet kunne ryddehjelp/servitører hente drikke til bordet under spising i buffeten.
Veldig kjekk bar inne med lite støy.
Inne svømmebasseng har god plass.

Ting som trekke ned :
Folk som reservere solsenger fra kl 5, og bruker solsengen maks 2-3 timer pr dag.
Aircondition virket veldig dårlig uten at temperaturen var veldig høg (30-34 grader).
Prisene i hotellshoppen. Mangler priser på alle varer, dermed blir ein overrasket over prisene på øl, snacks og leker.
Ødelagte apparat i gymmen. Og "egoistiske" folk som ikkje tar hensyn til mangel på apparat. (1 av 2 tredemøller virket).
Hotellet har kvelds/natt underholdning som starter kl 2330. Dette passer dårlig for eit familiehotell.

Hotellet er ikkje dårlig. Men det er dessverre småting som gjere at hotellet ikkje klare å levere bedre enn forventet.

Romtips: La andre folk stresse med å reservere senger. Ta heller turen til stranden. Benytt innebasseng og inne bar. Benytt deg av al a carte.
Dato for oppholdet: juli 2022
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Joakim H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pegasos World S, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro på Aqi Pegasos World Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2022
Google-oversetting

Dear Valued Guest Joakim H,

Thank you very much for your precious feedback and we are pleased to hear that
you are satisfied with our service and facility.
We will try best to meet each guest's expecation and even go beyond.
Again, we much appreciated on your support and looking forward to welcoming you
back in the near future.

Yours sincerely,
Public Relations Manager
Berrin Sönmez

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Thanks songul from public relations. Dette er et meget bra hotell. Her blir man virkelig tatt vare på. Masse som skjer for voksne og barn. All inklusive er skikkelig bra. Maten er bedre enn mange steder. Vi anbefaler virkelig dette stedet. T

Dato for oppholdet: august 2022
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Jan-Erik E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pegasos World S, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro på Aqi Pegasos World Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2022
Google-oversetting

Dear Valued Guest,
Thank you very much for such great feedback following your recent stay at the Pegasos World Hotel.
We were delighted to read your positive comments about the general area , food and our hospitality .
Special thanks for mentioning our theme nights.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2022 via mobile enheter

Dårlig Air Condition på hele hotellet, temperatur kommer ikke under 22°C-23°C i rommet selv om AC står på hele dagen. Veldig irriterende når det er 35°C+ ute...
Dårlig treningsrom.. fluer over alt på hotellet.. veldig irriterende..

+Bra Svømmebasseng og bra og stort utvalg av mat. Og bra underholdning om kveldene.

Romtips: Hvis du absolutt vil ha et kjølig rom når det er 30°C+ grader ute, så er ikke dette hotellet for deg. Gjennomsnitlig temperatur i rommet kommer ikke under 22-23°C.
Dato for oppholdet: august 2022
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Shujat A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pegasos World S, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro på Aqi Pegasos World Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2022
Google-oversetting

Dear Valued Guest SHUJAT A,

First of all we would like to thank you for taking your time to post your feedback about your stay at Hotel Pegasos World

We are very sad to hear that you did not enjoy your holiday with us. It is really important for us to hear your experience and impressions. As Pegasos World we aims to provide a truly unique experience.



The subjects you meant we would take into consideration with our department authorities as soon as possible and we will take the necessary precautions to present the best service for you immediately.

We look forward to welcoming you back to our hotel in the future.

Best Regards

Public Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Dette er vårt tredje besøk her. Dette er kun dag 2 av 14 denne gangen, men så langt bra. 😀
Var spent på tenåringene, men de er veldig fornøyd. Gleder oss til vannpolo snart. Håper det blir like bra som for 4 år siden.
Mert ba meg skrive navnet hans. Akkurat det er litt slitsomt.

Dato for oppholdet: juli 2022
Reisetype: Reiste med familie
Takk, daggedagge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pegasos World S, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro på Aqi Pegasos World Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2022
Google-oversetting

Kära Gäst daggedagge,
Först vill vi visa uppskattning för att ni delat med er av era värdefulla åsikter angående vårt hotell.
Vi är väldigt glada att se att ni är nöjda med eran vistelse hos oss, och vi vill tack för era positiva åsikter, och era fina ord om vårat hotell.
Vi hoppas att få se er hos oss igen under er nästa semester.
Hälsningar från Side
Public Relations Manager
Berrin Sönmez


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser