“Helt fantastisk!!”

Old Town Steakhouse
Bestill bord
Vurdert som nr. 6 av 331 Restauranter i Side
Anmeldt 4. juli 2023 via mobile enheter

Helt nydelig mat, og koselige ansatte. Vi bestilte biff og det var helt fantastisk! De ansatte tar godt hånd om deg og følger med om du har behov for noe hele tiden. Anbefales på det sterkeste!

Takk, 369sannaa
Murat Sırcan, İşletme Sahibi på Old Town Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2023

dear sanna, Thank you very much for your valuable time to share your experience and good opinions about our restaurant. Your words of praise stating that you were generally satisfied with our restaurant made us very happy and became a great source of motivation for our team. We hope to see you again at OLD TOWN STEAKHOUSE, where you will always encounter a quality service. Regards

Anmeldt 28. juni 2023 via mobile enheter

Vil absolutt anbefale dette stedet , helt utmerket mat og service,kommer helt klart tilbake, vi spiste «kobe» biff første dagen og den var veldig god , og dagen etter spiste vi chateaubriand og den var absolutt fantastisk og presentert på en veldig god måte ,avsluttet middagen med en brownie ut av en annen verden ! dag 2 vi spiste der ble vi tilbudt Free-Pickup på hotellet og de kom og hentet oss på hotellet og kjørte igjennom ruinene i old town og ble møtt der av en veldig hyggelig ung mann som gikk med oss igjennom byen før vi fikk plass på restauranten, vi hadde Mustafa og Tugay Altinbas som serverte oss og de kunne ikke gjort en bedre jobb , helt fantastiske gutter ☺️

Mange Tusen takk hilsen Glenn og Sanna☺️👍

Takk, Navigate19912220383
Murat Sırcan, İşletme Sahibi på Old Town Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2023

dear navigate, Thank you very much for your valuable time to share your experience and good opinions about our restaurant. Your words of praise stating that you were generally satisfied with our restaurant made us very happy and became a great source of motivation for our team. We hope to see you again at OLD TOWN STEAKHOUSE, where you will always encounter a quality service. Regards

Anmeldt 20. juni 2023 via mobile enheter

Veldig fin restaurant med sentral beliggenhet i Side. Veldig god biff til en fornuftig pris og servicen fra Ali var helt topp!

1  Takk, Erlend P
Murat Sırcan, İşletme Sahibi på Old Town Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2023

dear erlend, Thank you very much for your valuable time to share your experience and good opinions about our restaurant. Your words of praise stating that you were generally satisfied with our restaurant made us very happy and became a great source of motivation for our team. We hope to see you again at OLD TOWN STEAKHOUSE, where you will always encounter a quality service. Regards

Anmeldt 30. juli 2022

Fantastisk god mat og service.
Godt kjøtt og tilbehør. Store porsjoner. Stappmett alle sammen.
Hyggelig betjening og herlig beliggenhet ved havna.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, annmeretee2022
Old Town Steakhouse & Pub, Sahibi på Old Town Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2022

Thank you so much dear annmerete2022, enjoy your meal

Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Nydelig kjøtt , og tilbehør . Og super service. Koselig ved havna i side by. Ble stappmette alle sammen

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 458lineb
Old Town Steakhouse & Pub, Sahibi på Old Town Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2022

thank you very much see you again

Reisende som så på Old Town Steakhouse, så også på

Har du vært i Old Town Steakhouse? Del dine erfaringer!