La det være sagt med en gang, de som jobber her er hyggelige. Drives av et ektepar. Mannen i forholdet er alltid til stede selv om det virker som han liker beste å slappe av :-) Kona er veldig hyggelig og hjelpsom. Ekteparet kan veldig lite engelsk. Så har de en servitør som alltid forsøker å gjøre det beste og han kan ørlite mer engelsk. Maten er helt grei og kanskje ørlite til. Men hotellet er bånn. Rommet vårt luktet fukt/mugg og renholder strekker seg stort sett til å re opp sengen og sope gulvet. På en uke skjedde dette bare 2 ganger. Vi lå i første etasje hvor myggnettingen var defekt/manglet og hvis du hadde vinduene åpen, kunne hvem som helst komme seg inn. Håndklærne var sikkert rene, men luktet de og. Særlig madrassene luktet. På rommet finnes det kun senger, et lite sminkebord og en krakk. De fleste rom har ikke balkong og dermed dårlig med tørkeplass. Vi hang håndklærne over noen stoler utenfor vinduet vårt. Vi godtok det siden det var billig, vi skulle være bare en uke og vi var ute fra hotellet stort sett hele tiden. Men savnet å slappe av på balkongen med en cognac før vi skulle ut å spise middag. Sånn det var her, var det bare om å gjøre å være på hotellet minst mulig. Det positive er at hotellet ligger i utkanten av gamlebyen og det er svært rolig om kveldene. Og folkene på hotellet er som sagt hyggelige.