Var på vår første utenlandstur sammen og har gleda oss i mange måneder! Vi kom seint på natta den 01.09.2018. Rommet var klart men det var helt vått på gulvet. Skulle legge oss og var to dynetrekk som ikke var noe behagelig, det låg dyner i skapet og vi skulle putte dynetrekket på dyna, dynene var flekkete og ekle. Dagen etterpå når det var lyst så såg vi at det var masse mugg i taket og rundt hele taklistene på badet var det også mugg. Vi tok da kontakt med ving og de kom senere på dagen og sjekket rommet og var enig at vi ikke kunne ha rommet, hotelldirektøren kom å sjekket og sa da at «nei det var ikke mugg, men starten på mugg» ser ikke helt forskjellen på det. Men vi fikk da bytte rom til ett større og med terrasse. Om du skal bo på Tropic så få deg rom i andre eller tredje etasje. Men ikke forvent å få hjelp til å bære bagasjen. Vi hadde all inclusive og frokosten var helt elendig, var tørt brød, bare noe omeletter som ble stekt men var skittent og ekkelt. Stod noe bokser med noe rundstykke med lokk som også var skittne og fettete så frista ikke. Var og masse frokost blanding i noe skåler, men ikke noe melk eller lokk over så var fluer rundt der. De neste dagene venta vi til frokost tiden var over så vi fikk bestilt oss mat. Kommer aldri til å bruke det hotellet igjen og anbefaler det ikke til noen. Turen i seg selv var fin men hotellet ødelagte mye.