John Joe
Norge
Anmeldelse av Tropic Hotel
1,0 av 5 boblerAnmeldt 7. aug. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Romtips: Dropp frokost og all inclusive! Det finnes andre hotell :)
0.2 km fra Tropic Hotel
9.2 km fra Tropic Hotel
Se flere hoteller i Side
Anmeldt 28. mai 2022 via mobile enheter

Styr unna………rengjøring var bånn ,møkkete plass rett å slett,så de lever vel av beliggenheten,noen dager kun kaldt vann i dusjen måtte be de om å skru opp varmen,luktet kloakk på rommet når vi kom…………………….,aldri mere hit nei…………………………..,

Romtips: Er ikke parkering
Dato for oppholdet: mai 2022
1  Takk, Tour469414
Anmeldt 17. august 2019

Fin beliggenhet ved stranden og gåavstand til gamlebyen. Veldig dårlig renhold.
Vi hadde 2.etg. leilighet. Det luktet mugg i 2.etg og det var bare små farvede vinduer der. Det var skråtak og vonde senger. Tenåringen min ville ikke sove der. Det så ut som et loft. Doen lagde rare lyder hele tiden og det var skår i vasken. Såpedispenseren var rusten. Det manglet propper i vaskene. Verandadørvinduet var ødelagt så det så veldig møkkete ut. Strømmen gikk og vaskedama dro ut ledningen til Wifi. Baderomsdøra gikk i vranglås så den måtte skiftes ut. Servicen var ikke så bra. De glemte oss så vi måtte mase for å få hjelp. Till slutt måtte vi kontakte Ving for at de skulle reagere. Glad vi bare skulle være der en uke og kommer aldri tilbake til dette hotellet. Likte Side by og servicen på restaurantene var bra. Bruk heller litt mer penger på et annet hotell.

Dato for oppholdet: august 2019
1  Takk, Vacation319504
Anmeldt 13. juni 2019

Har kommet derfra nå og dette var triste greier
Rommet var fullt av maur og vi fikk rengjøring to ganger på en uke
Den lille stranden var så full at vi ikke kunne gå imellom sengene

Beste var restauranten og lounge bar ... de gjorde sitt beste Tommel opp
Men hotellet bør renoveres

Dato for oppholdet: juni 2019
1  Takk, Voyager247904
Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

Var på vår første utenlandstur sammen og har gleda oss i mange måneder! Vi kom seint på natta den 01.09.2018. Rommet var klart men det var helt vått på gulvet. Skulle legge oss og var to dynetrekk som ikke var noe behagelig, det låg dyner i skapet og vi skulle putte dynetrekket på dyna, dynene var flekkete og ekle. Dagen etterpå når det var lyst så såg vi at det var masse mugg i taket og rundt hele taklistene på badet var det også mugg. Vi tok da kontakt med ving og de kom senere på dagen og sjekket rommet og var enig at vi ikke kunne ha rommet, hotelldirektøren kom å sjekket og sa da at «nei det var ikke mugg, men starten på mugg» ser ikke helt forskjellen på det. Men vi fikk da bytte rom til ett større og med terrasse. Om du skal bo på Tropic så få deg rom i andre eller tredje etasje. Men ikke forvent å få hjelp til å bære bagasjen. Vi hadde all inclusive og frokosten var helt elendig, var tørt brød, bare noe omeletter som ble stekt men var skittent og ekkelt. Stod noe bokser med noe rundstykke med lokk som også var skittne og fettete så frista ikke. Var og masse frokost blanding i noe skåler, men ikke noe melk eller lokk over så var fluer rundt der. De neste dagene venta vi til frokost tiden var over så vi fikk bestilt oss mat. Kommer aldri til å bruke det hotellet igjen og anbefaler det ikke til noen. Turen i seg selv var fin men hotellet ødelagte mye.

Dato for oppholdet: september 2018
1  Takk, Silje K
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Et hyggelig hotel med sjarm. En flott pool, med poolbar. Slitet eldre hotell, men fantastisk gode senger. Rengjøring 6 dager i uken. Personalet står på døgnet rundt for at nettopp du skal få et minnesrikt opphold. 25 meter til stranden .

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, Kjersti S