Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gül resturant anbefales!!”
Anmeldelse av Gul Restaurant

Gul Restaurant
Vurdert som nr. 7 av 224 Restauranter i Side
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk, Store grupper, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 24. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk resturant med nydelig mat, service og en vakker utsikt Anbefales på det sterkeste
Var i Side i nesten 4 uker, og 90% av kveldene ble tilbrakt på Gül
Kjempe fornøyd!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Wiviann70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (924)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 925 anmeldelser

Anmeldt 21. september 2019 via mobile enheter

Vært i Side flere ganger i året i 20 år og besøkt mange restauranter.
Her er biffen på topp 3
Nydelig tilbehør og fantastisk service med pick up.
Anbefales

Dato for besøk: september 2019
Takk, 280ritae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. september 2019 via mobile enheter

Jeg anbefaler denne restauranten på det varmeste, veldig god mat - med en forrett som hadde litt av alt!
Servicen var super, og utsikten er nydelig!
Alt i alt en veldig fin opplevelse

Dato for besøk: september 2019
Takk, NathalieAagesen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. september 2019 via mobile enheter

Er i Side for 5 året på rad. Ender alltid opp på Gul Restaurant. Dette er en restaurant som virkelig leverer både på service og mat. Har prøvd andre spise steder i Side, men er ingen som er så bra som Gul. Dette er et sted alle MÅ prøve!

Dato for besøk: september 2019
Takk, 988brittb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2019 via mobile enheter

Vi spiste noe kebab, de var freshe og gode. Kunne gjerne vært mer krydret, men alt i alt var det veldig bra. Stille og rolig sted, langt fra vulgært. Veldig god og oppmerksom service.

Ingen irriterende innkastere, det i seg selv gjør at de fortjener fullt hus hver kveld.

Dato for besøk: august 2019
Takk, titittiiiti
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Har du vært i Gul Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.