TM1232014
1,0 av 5 boblerAnmeldt 27. mai 2023
Yusuf Varavir, İşletme SahibiBarut B Suites, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. mai 2023
Hello,
First of all, thank you for choosing us and writing a comment. If you had shared with us the problems you experienced during your holiday while you were here, we would do our best to make your holiday enjoyable. We are sorry that we could not satisfy you. If you had shared with us the problem you had with the hairdresser in our hotel, we could have helped you. We expect you to inform us in more detail about the shortcomings you have experienced and dislike about our meals. We would like to share with you that we were the 1st in the Tui Blue Star Concept as a result of 2022 guest reviews and won a gold award. Our rooms were renovated in 2022 and the whole interior design was changed. If you had informed us about the problem you had with your room, we could have fixed the problem or changed your room. In our bar, our guests can either take their drinks themselves or they will be served to the table by our staff. If you had forwarded your request to our bar staff, they would have helped you. In addition, we would like you to convey all these complaints to our 24-hour reception, to your agency guide who is at the reception every weekday, or by calling the Tui guest complaint center by phone. We will be very happy to welcome you in our hotel to please you next time.

Yusuf VARAVIR
3.9 km fra Barut B Suites
Ved stranden
Se flere hoteller i Side
Anmeldt 22. mai 2023

Fint, rent og velstelt hotell både inne og ute. Kort vei til stranden som også var nydelig. Ikke for stort og personalet var hyggelige og imøtekommende. Spesielt Vika er en solstråle som skaper god stemning og energi hos barn og voksne👏 Maten var god og variert (all inclusive) og den var delikat fremstilt. Varierte og profesjonelle show om kveldene. Vi reiste med tenåringer og trivdes, men det virket som et svært godt alternativ til småbarnsfamilier også. Kort vei til shoppingmuligheter og fin spasertur til Side langs stranden og promenaden.

Takk, Linn Iren Nekkø... S
Yusuf Varavir, İşletme Sahibi på Barut B Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2023

Dear Guest, We are happy to receive your feedback! Thank you for this rewiev of our service. We hope to see you soon :) Kind Regards.

Anmeldt 13. mai 2023

Reiste med to barn ( 4&1) , fantastisk opphold med kjempe fint servicen og flott klubb for barna ( mange flotte aktiviteter). Vika, Ira og Nikki gjør en kjempe fint jobb- barna koser seg, er tatt vare på, og føler seg trygg med de. De er snille og morsomt. Rengjøring av rommet er 5 stjerner, personal er hyggelig og hjelpsomme. Maten er variert og utrolig god!
Skal anbefale hotell til alle venner og er sikkert vi kommer tilbake neste år!

Takk, Katarzyna K
Yusuf Varavir, İşletme Sahibi på Barut B Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. mai 2023

Anmeldt 5. oktober 2022 via mobile enheter

Vi hadde en flott ferie på Barut med to små gutter + en bestefar. Maten var variert, og de hadde ulike temaer hver dag så man ikke ble lei. Veldig gøy med Ali som satte igang mye vannpolo, det gjorde at samtalene med de andre gjestene ble lettere😊Kan absolutt anbefale Barut, bare husk å kjøpe snacks fra butikken om dere vil ha det ved bassenget for det er kun ved strandbaren som har det.

Romtips: Lurt å handle litt snacks fra lokalbutikkene sånn at man ikke blir altfor sulten mellom måltidene.
Dato for oppholdet: september 2022
Takk, pavnits2016
Yusuf Varavir, İşletme Sahibi på Barut B Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2022

Anmeldt 3. september 2022 via mobile enheter

God og lun atmosfære, med masse hyggelig personale. De ansatte har alltid et smil og viser en stolthet for jobben. Hver morgen spiste vi frokost ved buffeen, og der ble vi møtt med oppdekket bord med blomster. Og hun hentet kaffe og juice etter ønske. Maten var utrolig god, og variert med noe for enhver smak. Vi sitter med følelsen av, at de ansatte veldig gjerne vil vise deg personlig service. Og vi følte oss som VIP gjester. Dette er 3. gang vi har vært her, og de er alltid like imøtekommende. Det er rent og pent overalt.
Nå har vi vært her i 14 dgr, og reiser hjem i dag.
Tusen takk for denne gang.

Romtips: Anbefaler å ta turen inn til Side, og bestille bord på Orfoz. Og om man liker en tur på vannet med båt, er SE HER YATHING absolutt anbefalt
Dato for oppholdet: september 2022
Takk, Elin Majken N
Yusuf Varavir, İşletme Sahibi på Barut B Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2022

Anmeldt 5. juli 2022

Vi var en familie på 5 , som kom ned 23. juni. Vi var alle imponert over flotte hotellbygninger rundt et flott bassengområde for store og små. Underholdning og mye underholdning for barna. Vaskedamen vi hadde, visste ikke det beste hun kunne gjøre for oss. Bassengområdet , ble også rengjort med maskin hver kveld. Det å kunne gå ned på stranden å legge seg på solsenger gratis og kose oss med deilig mat og drikke på strandrestauranten for oss som hadde all inclusive, var en luksus. Alle måltidene på hotellet var også en opplevelse med god og variert meny og nye temaer hver dag. Der jobbet også en vert som ikke visste det beste han kunne gjøre for oss. Flasker med kaldt vann , kom på bordet så fort han så vi kom og var utrolig blid. Anbefaler hotellet til alle og kommer definitivt tilbake.

Romtips: Vi hadde rom på bakkeplan mot bassenget.
Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, 235livf
Yusuf Varavir, İşletme Sahibi på Barut B Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2022