Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Første middag i Side 😇”

Serenade Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 3 av 238 Restauranter i Side
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: kr 211 - kr 2 107
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Jeg og fruen tok feriens første middag her på denne snadderrestauranten!¡ Vi bestilte både chicken og beef fajitas. Dette smakte aldeles nydelig og man fikk til og med en liten rakker av en kurv med pommes frites til maten. :-) Jeg får rett og slett vann i munnen av tanken på den saftige lefsen med hele tre forskjellige sauser,,,

Jeg vil trekke frem hvor vennlige og serviceinnstilte personalet var. En annen kunde hadde bursdag og en remix av sangen «Happy Birthday» runget ut av høytalerne for full hals imens en ordentlig snadderkake ble plassert på bordet foran dem. :-O

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, Stian E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 670)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 1 670 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Anbefales! Hyggelig atmosfære og hyggelig betjening. Vi spiste beef fajita og sea bass, begge storfornøyde! Fajita var akkurat passe spicy, fisken fersk og en lett, deilig måltid.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Vacation13911290936
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Hyggelig personale, utrolig god service og fantastisk mat! Bestilte plank steak, kjøttet var mørt og perfekt stekt sånn jeg ville ha det. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Liv-3llen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2022

Veldig bra mat, og veldig hyggelig personale! Fine priser. Anbefales virkelig! Kommer helt klart tilbake!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Hannabdavidsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk restaurant litt utenfor Side. Vi var her hele 4 ganger i løpet av ferien. Var fornøyd med all maten vi fikk men biff i ulike varianter var nydelig. Spiste også pizza, pasta og enchiladas. På huset får man tyrkisk brød med 3 dipper til forett, smakte helt nydelig 😊
Sedat, som driver restauranten gir service i ypperste klasse, sammen med sine brødre. Sedat snakker veldig godt engelsk så det er lett å fremme det man ønsker.
Vel verdt et besøk !!

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, DayTrip49569592777
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Har du vært i Serenade Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.