“Beste plassen i Side!”

Serenade Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 3 av 331 Restauranter i Side
Prisklasse: kr 215 - kr 2 153
Anmeldt 26. juni 2023

Veldig fint lokalet og hyggelig personalet. Fine omgivelser og gode priser. God mat, og utrolig god iskrem. Alt i alt veldig bra!

2  Takk, Happiness54735966752
Serenade Food, İşletme Sahibi på Serenade Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2023

Thank you very much for your kind comment. We will be glad to see you again...

Anmeldt 26. juni 2023 via mobile enheter

Vi kom som en vennegruppe, de var ikke spesielt masete ved inngangen, men vi følte oss likevel godt tatt imot. Det var bredt utvalg av mat, og gode vegetaralternativer. De hadde også mange gode drinker;)) Vi fikk både forrett og frukt på huset. Hit tenker vi oss tilbake i løpet av ferien☺️

2  Takk, Victoria Abigae... B

Thank you very much for your kind comment. We will be glad to see you again...

Anmeldt 23. juni 2023

Veldig god mat, til en billig penge. Fikk ta med pizza hjem☺️ i tillegg til deilig middag hadde de sides beste kuleis

1  Takk, Ane L
Serenade Food, İşletme Sahibi på Serenade Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2023

Thank you very much for your kind comment. We will work with all our energy to please you. We will be happy to see you again...

Anmeldt 12. juni 2023 via mobile enheter

Beste maten i Side💚Love it💙Vil tilbake flere ganger💙 Vi er her for 12 gang, kommer altid tilbake🥰 Blir aldri lei Tyrkia, beste sted i hele verden😍

1  Takk, liolsen
Serenade Food, İşletme Sahibi på Serenade Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2023

Tusen takk for din hyggelige kommentar. Vi er alltid glade for å se deg.

Anmeldt 16. august 2022 via mobile enheter

En av de beste restaurantene vi har prøvd i Side. Vi har spist der nesten hver dag etter vi var der første gangen. Servicen er også helt topp:)

Dato for besøk: august 2022
Takk, teakolseth

Har du vært i Serenade Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!