“Nydelig mat.”
Anmeldelse av Deja Vu

Deja Vu
Vurdert som nr. 15 av 330 Restauranter i Side
Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Utrolig god mat på denne restauranten. Mye mat for pengene og i tillegg har de kjempegode drinker. Hyggelige servitører. Vi kommer snart tilbake.

Takk, Kjersti D

Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Veldig bra service, Sedat tok kjempe godt vare på oss. De har nydelig mat og gode drinker. Liker at de har en god tone med kundene.

Takk, 459ingeborgh
Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Nydelig mat, god atmosfære og svært hyggelig betjening. Anbefales.
Store porsjoner og gode priser! Vi måtte vente litt, men følte oss både ivaretatt og velkommen.

Takk, Vacation13911290936
Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Hvis du er på jakt etter supergod mat og spesielt biff, i tillegg til utrolig hyggelige kelnere er Dejavu plassen å gå.
Maten er utrolig god og kelnerne gjør alt de kan for at du skal trives.
Vi har vært her mange ganger og kommer stadig tilbake.

Takk, Trek09171992748
Anmeldt 29. juni 2022 via mobile enheter

Veldig god mat til en rimelig pris. God service! Alt fra kjøtt til pasta var perfekt👍🏻 Anbefales virkelig😊😊 Koselig sted litt utenfor sentrum

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Camilla J

Reisende som så på Deja Vu, så også på

Har du vært i Deja Vu? Del dine erfaringer!