Vi er veldig skuffet etter vår opphold på sunconnect Side Resort. Etter å ha lest på tripadvisor og snakket med Ving som skrøt hotellet opp i skyene, hadde vi litt forventninger.
Maten var kjedelig. Samme maten hver dag, bare med en liten "ny" vri. Ekstremt dårlig utvalg til de minste.
Kom du til bassenget etter 09.00 var det sjeldent ledige solsenger. Det ble lagt ut lapper på solsengen om at folk ikke måtte reservere, men ingen brydde seg om det.
Frisøren, som så mange skryter over her på tripadvisor, var elendig. Gutten min klippet seg hos henne. Kort på sidene, tok ingen ting på toppen. Kostet 160 lire. Han skulle også ha lyn/designe på siden. Dette måtte vi komme tilbake for å gjøre. Det ble absolutt ikke fint og i tillegg måtte vi betale ennå mer for det den dagen vi kom tilbake (50 lire). Internettet på hotellet var elendig! Kan ikke kalle det for ett sunconnect hotell... Badehåndklær kostet 10 lire pr stykk i depositum. Dette fikk vi tilbake. Men til gjengjeld måtte vi betale 4 lire pr stk, hver gang vi ønsket å bytte. I baren følte jeg det var litt sånn "trynefakroe". De som bemerket seg og ble kjent igjen, de fikk servering først.
Skal jeg dra frem noe positivt må det være renholdere. De gjorde en super jobb. Rommet var alltid rent og pent, og siste dagen fikk vi blomster og svaner laget av håndklær på sengen. Sengene var også veldig gode.
Vår datter ble syk på hotellet. Da fikk hun god bedring kort og frukt på rommet. Litt kjekt å bli tenkt på.
Barneklubben til Ving vil jeg også skryte av. Lollo og Bernie er alltid kjekt å hilse på. De fantastiske jentene tok seg også godt av våre barn på de ulike aktivitetene. Stor takk til de!
Dette hotellet kommer vi nok ikke til å besøke igjen.