Uke 39-41 er mot slutten av sesongen, men hotellet holder trykket oppe for at barn og foreldre skal trives. Mye aktivitet gjør at det kan oppleves litt slitsomt for godt voksne par. Rent og ryddig, hyggelig betjening og bra mat (ikke brødet). Vi er ikke tilhengere av all inclusive, derfor oppleves prisene på mat og drikke på hotellet ganske stive. Kan anbefale å spise på Serenade i nærheten. Ellers mye å velge i, særlig langs promenaden i Side. Rimelig handling kan gjøres hos Carrefour opp til høyre fra hotellet, eller «kinabutikken» ved rundkjøringa. De har alt mulig. Bading i sjøen: West Beach for barna (langgrunt), East Beach for voksne og større barn. For de som liker å gå litt, er det en fin spasertur til stranda og/eller gamlebyen. Eller minibuss (gratis). Hamam på hotellet kan anbefales! Litt dyrt, men profesjonelt. Vi valgte rom mot bassenget, ikke leilighet - det var lite og trangt, men rent og med gode senger. Som på andre hoteller håndheves ikke forbud mot reservering av solsenger, derfor må man være tidlig ute.