“Middag på Sky Safran😀”

Sky Safran Restaurant Bar
Vurdert som nr. 3 av 330 Restauranter i Side
Anmeldt 25. juni 2023 via mobile enheter

Veldig god mat på Sky Safran. Spiste Mexican Steak. Utrolig godt kjøtt og godt måltid 🥰 Restauranten ligger i nærheten av den store rundkjøringen med flagget. Veldig bra personale. Kommer selvfølgelig tilbake. ☀️🇹🇷

1  Takk, 579annemarier
Sedat Çevik, Owner på Sky Safran Restaurant Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2023

Tack för din feedback och för att du valde Sky Safran. Så roligt att du trivdes här. Vi ses snart igen

Anmeldt 23. juni 2023

Veldig god mat. Ligger fint til med rimelige priser. Hyggelig betjening. Vi kommer selvfølgelig tilbake.

1  Takk, Thomas R
Sedat Çevik, İşletme Sahibi på Sky Safran Restaurant Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2023

Anmeldt 20. juni 2023

Vi har vært på denne restauranten flere ganger tidligere og i mange år, det er bestandig god mat og god service. Det er aldri noen problem med noe. Denne gangen spiste vi lunsj og middager. Alt var så bra og godt.
Vår servitør Sedat var veldig glad og positiv, eieren Yusuf gjør det lille ekstra for sine gjester.
Ok priser.

1  Takk, carinas583
Sedat Çevik, İşletme Sahibi på Sky Safran Restaurant Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juni 2023

Anmeldt 19. juni 2023

Kjempe god service!! Bra musikk! God stemning!! Anbefaler på det sterkeste for en uforglemmelig kveld.

1  Takk, June M
Sedat Çevik, İşletme Sahibi på Sky Safran Restaurant Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2023

Anmeldt 12. juni 2023

Fantastisk restaurant. Maten er helt topp. Vi har vært på denne restauranten til Yusuf i 20 år, vi er bestandig like fornøyd. De gir gjestene det lille ekstra. I år har kelner Sedat tatt oss mot alle ganger, han minner oss om Ronaldo :) han er glad, vennlig og hjelpsom. Vi har vært her både til lunsj og middager. Som start får man det gode tyrkiske brødet med tilbehør. Brødet kommer direkte fra ovn. Har spist bla Adana Kebab, kjøtt, kyllingspyd, reker -alt veldig godt. Favoritten ble nok Grillad kylling på planke med bernesaus o potetstappe.
Alle som jobber her er vennlige. Som ekstra service så kjørte Yusuf oss til hotellet.
Gå hit!

1  Takk, Oddbjørn N
Sedat Çevik, Owner på Sky Safran Restaurant Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2023

Thank you very much for your nice comments and good thoughts. Hope to welcome you again soon.

Reisende som så på Sky Safran Restaurant Bar, så også på

Har du vært i Sky Safran Restaurant Bar? Del dine erfaringer!