veldig god mat og drikke. Skal prøves flere ganger. Hyggelige folk og bra service. Hadde også wifi👍🏻👍🏻
Thanks so much for taking to time to give us feedback. Your positive comments are very helpful. Hope to see you soon
61–65 av 1 406 anmeldelser
Veldig hyggelig mann som står ved inngangen til restauranten, gode drinker, nydelig mat. Verdt å ta turen hit for en lunsj eller middag.
Tack för dina fina kommentarer och ditt positiva omdöme. Hoppas vi ses snart igen
Kjempe bra. Veldig bra mat og bra service. Hyggelige folk som jobber her og maten er alltid kjempe god!
Tack, kul att se dig igår. Hoppas vi ses snart igen
Veldig god mat på Sky Safran. Spiste Mexican Steak. Utrolig godt kjøtt og godt måltid 🥰 Restauranten ligger i nærheten av den store rundkjøringen med flagget. Veldig bra personale. Kommer selvfølgelig tilbake. ☀️🇹🇷
Tack för din feedback och för att du valde Sky Safran. Så roligt att du trivdes här. Vi ses snart igen
Veldig god mat. Ligger fint til med rimelige priser. Hyggelig betjening. Vi kommer selvfølgelig tilbake.
Thank you very much for your nice comments and good thoughts. Hope to welcome you again soon