Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Godt men dyrt”
Anmeldelse av SUR GRILL & BAR

SUR GRILL & BAR
Vurdert som nr. 47 av 231 Restauranter i Side
Kjøkken: Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Vi var 8 venner som besøkte stedet for en lunch. Vi valgte hver våre retter. For vår del ble det reker. Maten var meget god, servicen særdeles hyggelig. Men - det var dyrt. 2 rekeretter, et glass rødvin, en øl og 1 dessert kom på 400 lire. Det er ikke dyrt for oss som er vant til norske priser, men i Tyrkia er det dyrt.
Men, for all del - hvis maten og servicen veier tyngre enn prisen, så kan stedet anbefales.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 822perv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (229)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 229 anmeldelser

Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Feiret bursdagen her først m en flott lunch som besto av fisk, reker og blekksprut - nyyydelig mat. Under lunchen ble vi presentert en middagsmeny bestående av en flott lammecarré som vi skulle få servert sammen med noen biffer - fulgt av ostegratinerte poteter og grønnsaker. Servert m en god tyrkisk rødvin . God service oppfølging og våkne servitører som ikke var innpåsliten men årvåkne eneste minus var noe høy prisklasse - meeen var vert hver en lira

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, OBH_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Skulle ta en drink der en kveld, før vi bestemte oss spise der senere i ferien. Maten var fantastisk og kan anbefales på det varmeste. Koselig betjening og oppvartning. Minuset som er trekke frem, er at enkelte som jobber der,må skille privatliv og oppføre seg profesjonelle når de har kunder,uansett hva det gjelder.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, anitad107
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Vi har vært her tre ganger denne uken, det ble ett av våre favorittsteder i Side! Servicen var bra og maten var fantastisk! Jeg anbefaler dette stedet :)

Dato for besøk: september 2018
Takk, NathalieAagesen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Utrolig god mat! Beste biffen jeg har smakt i side! Utrolig fin atmosfære og utrolig god service! De er proffe både på mat og kundeservice! De sier at det er en av dyreste resturantene i side, men det er det ikke! Anbefaler alle å gå hit! The best resturant!

Dato for besøk: september 2018
Takk, NoorH160
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Har du vært i SUR GRILL & BAR? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

SUR GRILL & BAR detaljer opprinnelig gitt av Yellow.com.tr

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.