Ankom hotellet midt på natten, 02.30, men fikk beskjed om at vi kunne gå i restauranten for å få oss noe og spise. Rommet var et dublettrom på bakkenivå (2081), det var stort og bedre enn på bildene. Min samboer mente madrassen var for hard men jeg synes den var perfekt. Ellers hadde man alt man trengte på rommet.
Maten på buffetrestauranten var eksemplarisk, godt utvalg og variasjon. Ble til og med imponert over maten siste kvelden vi hadde på hotellet, det sier sitt!
A la carte restaurantene var helt greie, vi angret faktisk på at vi benyttet disse i stedet for buffetrestauranten. Servicen blant alle ansatte må sies og være fantastisk!
Fasilitetene ellers på hotellet var strålende, man hadde nok å gjøre hver eneste dag også for barna. Bra tilbud for barn hele dagen, frem til kl 21 på kvelden for de som ønsker dette.
Stranden også utrolig flott.
De ansatte som vi kom i best kontakt med var Chico og Rita på barneklubben, to fantastiske mennesker som virkelig står på for barna våre!!
Her må hotelledelsen gjerne gi lønnsforhøyelse for disse to er virkelig en av årsakene til at vi kommer tilbake!! Leon savner dere, virkelig.
Skal jeg gi noen minuser ved hotellet er det at rengjøringen ikke var like bra hver eneste dag. Jeg er en morgenfugl og var oppe til frokost kl 7, en av dagene var jeg nede ved bassenget før frokost og tok meg en kjapp frokost på 15-20 minutter, når jeg da kommer tilbake er alle håndklær, strandbag og eiendeler kastet på gulvet. Hotellets policy er at håndklær blir fjernet dersom sengene ikke er benyttet på en time. Så dette synes jeg var svakt.
På den andre siden forstår jeg hvorfor de må fjerne, for folk er oppe på natten og okkuperer solsenger, frekt og håpløst.
Men et fantastisk opphold på et nydelig hotell, vi gleder oss allerede til neste gang og barna våre gleder seg til å møte Chico og Rita igjen.