Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
10 personer ser på dette hotellet
Hotels.com
USD 2 261
Vis tilbud
StayForLong
USD 149
Vis tilbud
Destinia.com
USD 2 261
USD 145
Vis tilbud
SPAR USD 2 116
Orbitz.comUSD 2 261
CheapTicketsUSD 2 261
ZenHotels.comUSD 155
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 600)
Filtrer anmeldelser
1 604 resultater
Vurdering fra reisende
1 078
319
112
51
44
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 078
319
112
51
44
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 604 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2016

Førsteklasses hotell med super service. Flotte familierom på to etasjer med to bad og to soverom(boblebad også). Fantastisk allinclusive med allt man kan tenke seg, det er mat å få så og si døgnet rundt. Vi har besøkt hotellet tre ganger og i 2015 pusset de opp og nå har de basseng rett utenfor rommene, de har ett basseng område med 18 års grense. Ett hotell som passser for alle, med fantastisk service. Skal man virkelig skjemme seg bort, bør man reise dit.

Dato for oppholdet: september 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, p_latlej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Levent S, Manager på Side Star Elegance, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2016
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2016 via mobile enheter

Alltid tilbake. Her tar de godt vare på deg og du føler deg velkommen. Alt kan ordnes . God mat. Betjening som husker deg igjen. Avslappende atmosfære. Rolig. Flott park. Strand. Kort vei til Side og Manavgat. Kommer tilbake neste år og det etter osv

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 498lises
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Orhan T, Manager på Side Star Elegance, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2016
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mai 2016 via mobile enheter

ET fantastisk hotell etter vår smak.
Har nå besökt dette hotell Mange ganger og ikke siste gangen heller. Nydelige Rom og personal i topp klasse.
Her er det Mange muligheter til å velge restauranter og ulik mat. Det finnes 4 a la carte restauranter med forskjellige temaer.
Nydelig mat med Höy standard.

Mange pooler rundt på hotellet og en egen del for hotellets gjester på stranden. God sikkerhet rundt hele hotellet.

Som voksent parr setter vi pris på den romantiske stemningen og ikke så mye barnefamilier.

Her finnes underholdning med show i verdensklasse flere kvelder og dans til live music hver kveld.

Takk for Dette fine hotellet. Vi har Allerede booket neste ferie her.

Dato for oppholdet: mai 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ellen N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Levent S, Manager på Side Star Elegance, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mai 2016
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2015

Kom til Side Star Elegance midt på natten til 20.07.2015. Hadde betalt for 3 voksne, far ,mor og sønn på 16 år. reiste med Nazar og turen kostet NOK 44.000,-.
Vi hadde bestilt rom seaside. Rommet var lite med en dobbelseng og en stol som kunne slås ut til en "seng". Vi var trøtte og la oss til å sove med en gang. Stolsengen var helt umulig å ligge i og vi skulle være i 14 dager. vi sa fra til hotellet men de hadde ikke noen vanlige senger ledige men vi fik et nytt rom etter å ha pratet med direktøren. Rommet hadde samme størrelse og akkurat samme stolen til seng. på terrassen som var stor, var det en enkel solseng som ble erstatningen for sovestolen. Den tredje natten ble faktisk solsengen redd opp av personalet og den 4 dagen kontaktet vi reiseselskapet Nazar for å få hjelp og etter en halv time hadde vi en ordentlig seng nummer 3. Hotellrommet hadde 2 glass, 2 med såpe, 2 kluter, 2 kopper, gratis minibar med 2 av hver. Vi forsøkte men dette fikk vi aldri endret på. Mye problemer med dørnøkkel som måtte byttes minst 20 ganger under oppholdet. Bankboksen på rommet ble sperret flere ganger og det kunne ta opp til 2 døgn å få hjelp. Air -condisjon på rommet koblet ut opptil 10 ganger på natten og flere ganger hver dag på grunn av strømsvikt. Dette måtte manuelt startes på nytt.
Strand, bassenger, maten var bra og flere tjenere var og hyggelige.
Vi hadde bestilt sen utsjekking av hotellrommet siste dagen til kl. 17.00. Resepsjonen begynte før kl 12.00 å ringe på rommet flere ganger der sønnen lå og sov og vaskehjelpa begynte å ringe på døra. Etter at sønnen hadde forlatt rommet og vi skulle inn på rommet på nytt var dørkortet sperret. 2 turer til resepsjonen før vi kom inn på rommet
Enkelte feil og mangler kan aksepteres men så mye feil er ikke akseptabelt og ikke en liten beklagelse fra hotellet.
Hotellet er nok ment for tysktalende turister da alt og alle bare prater tyrkisk og tysk.
Hotellområdet er meget stort har mye trapper og dårlig med heiser og er neppe et 5 stjerner hotell som det reklameres for.
Føler oss egentlig lidt lurte av hele opplegget. For den prisen hadde vi også forventet å høre noe fra Nazar som vi senere under oppholdet igjen var i kontakt med og som vi reiste med for første gang.

M. Danielsen Norway

Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Service
1  Takk, mdan2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2014

Vi kom hjem nylig etter et 14 dagers opphold på Side star elegance, Været var fra 28-45 grader, og nærhet til stranda og en deilig bris gjorde at varmen ikke var noe problem. Vår første ferie med en 3 åring på all inclusive, så vi var veldig spent. Hadde det fint og avslappende med fiin strand og fint bassengomeråde som ikke var overfylt. Det var ikke kø ved måltidene og mange av kelnerne var svært hyggelige.

Mini-klubben var helt ok, men de ansatte snakket svært begrenset engelsk, og de fleste av barna ( som ikke var så mange) snakket tysk. Dette var et lite minus, men poden likte seg svært godt der den andre uka. Da var det aktiviteter som tekstil-maling og kroppsmalig m.m.

Spesielt middagene var gode, og vi hadde en flott opplevelse på den tyrkiske resturanten den siste lørdagen. Var svært god mat og beliggenhet ved lekeområdet, gjorde at gutten lekte seg når han var mett( dvs etter 10 min), slik at vi fikk nyte hele måltidet.

Vi var på dagstur med båt en av dagene. Dette ble litt vel varmt, og "sild i tønne" og det anbefales ikke å ta med små barn på.

Prøvde både å shoppe litt i Side og Kumkoy. Hotellet lå ca midt imellom og det var en kort taxitur. Likte oss desidert best på sistnevte, der var det roligere, og få påtrengende masete selgere, og godt utvalg av butikker. Anbefaler å dra på resturanten cukourova kebap evi, nydelig tyrkisk pizza og sjarmerende innehavere.

Det eneste vi har å utsette på oppholdet var at det var litt krøll med påfyll i minibaren, dårlig informasjon generelt, dusjen, air-condition og verandadøren gikk i stykker, og det tok litt tid å få det fikset. Hadde lest at tyskere ble prioritert, opplevde dette som irriterende bare ved et par anledninger da vi ikke fikk bestilt drikke før bordene med tyskere rundt oss fikk påfyll for andre gang og kelnerne spurte hyppig om alt var bra, men overså oss totalt.

Det var også litt problemer da vi skulle reise og vi ikke hadde fått med oss at vi skulle levere badehåndkle i resepsjonen. Vi ble bedt om å gå på rommet å hente dem, levere dem ved bassenget for å få kortene tilbake, for så å levere de i resepsjonen. ( det var ganske lange avstander for oss som hadde rommet helt i enden av ytre fløy) Varm og svett, med knapt med tid og en lang reise foran oss, ble dette firkantet. Spesielt da det viste seg at hånddukstasjonen var stengt, og vi la igjen hånddukene uten å få kortene. Ble mye styr, sur og frekk dame i resepsjonen. Lite velvilje til å finne en løsning og være serviceinnstilt. Synd med en slik avslutning på et ellers fint og avslappende opphold.

Anbefaler kanskje å finne et hotell med like fasiliteter, men med litt mer engelskkunnskap og kanskje flere skandinaviere..Vi var på hotellrommet hver kveld, og satte stor pris på å velge havutsikt.

Romtips: Havutsikt for småbarnsfamilier som tilbringer kveldene på rommet
Dato for oppholdet: juli 2014
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Ingjerd S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Levent S, Genel Müdür på Side Star Elegance, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2015
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your review of our hotel! We hope to see you again very soon.

Sincerely,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser