Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj og middag”

Favori Restaurant Cafe & Bar
Vurdert som nr. 11 av 213 Restauranter i Side
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

Beste restaurant i Side.
Meget bra mat og hyggelig betjening.
Alltid like godt å komme tilbake gang etter gang.
Gleder oss til neste besøk.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 313rogerr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (229)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 229 anmeldelser

Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Nok et fint og hyggelig besøk på Favori. Beste restauranten i Side. Her føler du deg virkelig velkommen. Meget god mat til hyggelige priser. Et sted alle bør besøke når de er på ferie i Side.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 313rogerr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Ett av de beste spisestedene i Side. God mat og kjempe hyggelige mennesker som driver stedet og de ansatte. Gleder meg til neste år

Dato for besøk: september 2018
Takk, KristinK1325
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Bestilte donor kebab her flere dager til lunsj. Kostet 12.5 lire og er vel verdt hver krone! Koselig personale og lekeplass til barn i skygge.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, IselinJacobsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2018 via mobile enheter

Tusen takk til Mustafa og de andre på Favorittene for nok en hyggelig uke. Leverer som vanlig. Meget bra spisested, anbefaler dette til alle. Hyggelig betjening, nydelig mat til hyggelig priser. Gleder oss til neste ferie.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, 313rogerr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Favori Restaurant Cafe & Bar, så også på

 

Har du vært i Favori Restaurant Cafe & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din