“Favori restaurant”

Favori Restaurant Cafe & Bar
Vurdert som nr. 11 av 330 Restauranter i Side
Anmeldt 6. juli 2022 via mobile enheter

Rett over Sunprime Dogan ligger Favori restaurant. Der har vi vært hver dag å spist nydelig lunsj, samt middag. Maten er nydelig og servicen er upåklagelig. Dem tar virkelig vare på sine gjester. Ismail og resten av gjengen er bare helt fantastiske.

Takk, jorunnh103

Anmeldt 12. juni 2022

Rett ovenfor Sunprime Dogan og strandpromenaden ligger Favori Restauranr Cafe & Bar. Har besøkt denne ofte etter utallige ferier i Side.Denne gangen var vi fire som spiste lunsj her hver dag (Doner kebab og kald Efes) Anbefales på det sterkeste. Middag ble det også to kvelder i løpet av uken. Nydelig mat og topp service. Her er det personale som alltid er blide og servicevennlige med et glimt i øyet.Pass også på og lær litt tyrkisk av Mustafa og Ismael.

1  Takk, MBraathen58
Mustafa Şahin, Genel Müdür på Favori Restaurant Cafe & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juni 2022

tack så mycket

Anmeldt 6. juni 2022

For en hærlig gjeng,nydelig mat å vi har fått nye venna❤️
Ømer (brother) og ismail er 2 fantastiske gutta🥰anbefales på d sterkeste å dra innom dær😍
Dæm gjorde ALT dæm kunne for at vi sku ha d bra👍😁

Takk, lindssm_bachh2022
Mustafa Şahin, Genel Müdür på Favori Restaurant Cafe & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juni 2022

tankyou very much,we will try better.

Anmeldt 1. juni 2022 via mobile enheter

Nydelig mat, og fin stemning🌞 Trivelig betjening🥰 #ömer
Side er også en fin plass.🥰
Nærme strandpromenaden🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞

Takk, Siv Nilsen I
Anmeldt 23. mai 2022 via mobile enheter

Super mat har spist her flere ganger og prøvd forskjellige retter og alt har vært supert og prisene er heller ikke dyre ömer er en hyggelig mann som snakker skandinavisk godt og gjør alt for att du får en hyggelig opplevelse i resturanten

Dato for besøk: mai 2022
Takk, g_ranl316

Reisende som så på Favori Restaurant Cafe & Bar, så også på

Har du vært i Favori Restaurant Cafe & Bar? Del dine erfaringer!