Siv Hege S
10.1 km fra Safari̇ Sui̇t Apart Hotel
Se flere hoteller i Side
Anmeldt 13. august 2022

Veldig bra service!
Vi ankom sent på natten og opplevde allerede fra første øyeblikk at service innstilling var på topp. Her blir vi behandlet som familie, og vertskap er smilende, behjelpelige og gitt oss gode tips til gode opplevelser.
Basseng og rom var ypperlige, her finner vi roen.
Kort vei til stranden,shopping, gode restauranter selv om vi noen dager bare ønsket å være ved bassenget/ baren.
Perfekt for barn/ ungdom og voksne.
Kan anbefales på det sterkeste og hit vil vi komme tilbake!

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, MarianneB1066
Anmeldt 18. juni 2019 via mobile enheter

Vi ble anbefalt dette koselige, intime og ikke minst IDYLLISKE stedet og det er vi SÅ glad for!!
Fantastisk beliggenhet, store fine rom, rent og pent og virkelig en perle, sentralt i Side.
Det vi likte aller best, var den deilige «hjemme» følelsen.
Han som driver det, snakker norsk, er behjelpelig med alt, ungene elsket det og vi elsket det.
Bare det å stå opp til at noen roper opp på altanen din at kaffen er klar :-)
Perfekt sted å bo, hvis en reiser flere familier, eller alene.
Vi har allerede booket til neste år - stille, rolig og fredelig plass!
Anbefales på det sterkeste!!

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, AnnikenEkeberg
Anmeldt 5. juni 2019

En fantastisk plass. med noen fantstiske mennesker.... :-) Kommer igjen i juli 2019 :-) Her har du alt innen rekkevidde og man trenger ikke dra inn til Side sentrum for å få deg en god middag eller lunsj. Mange resturanter like i nærheten.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, Terje A
Anmeldt 27. mai 2016 via mobile enheter

Safari er en super plass og bo😊 kjempe flotte rom og fantastisk god service😊 så kan anbefale dette hotellet til alle😊 der er sentralt og en har alt en trenger rundt der😊 dei har kjempe god bbq og til en super pris😊 Menay og Jessica er to hærlige personer som driver dette steder 😊 så det er verdt å besøke😊

Dato for oppholdet: mai 2016
1  Takk, Oddrun H
Marion M, Public Relations Manager på Safari̇ Sui̇t Apart Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juni 2016

Thank you so much for your kind review

Anmeldt 17. mai 2016

Vi har leilighet nær hotellet, og ville finne et sted for venner og familie som ønsker å komme og bo nær oss. Vi ble tatt imot av flere hyggelige mennesker som bare ønsket oss det beste. Det de ikke hadde på hotellet (vi var utenfor høysesong) - det hentet de fort, og rommet vi hadde leid var bare helt supert ;)
Billig, nyoppusset flott rom, herlig personale - hva mer kan en ønske seg. Anbefales :)

Romtips: 15 min gange til strand og gamlebyen - svært gode restauranter i nærheten
Dato for oppholdet: mars 2016
Takk, Nina Helen W
Marion M, Guest Relations Manager på Safari̇ Sui̇t Apart Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juni 2016

Nina thank you for your wonderful review.We like to provide good value for money and make sure our customers enjoy their experience here in Side. See you again soon