Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alltid velkommen”

Safran Restaurant Cafe & Bar
Vurdert som nr. 19 av 221 Restauranter i Side
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Tyrkisk, Skandinavisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 14. september 2018

Nok ein gang nydelig mat og god service. Meget raskt internett gorde det raskt å få sjekket sosiale medier. Pluss for at det er flere damer som jobber ute i restauranten!

Dato for besøk: september 2018
Takk, oddvinstoke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (217)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 217 anmeldelser

Anmeldt 6. september 2018

Mulig min nye favoritt restaurant i Side. Besøkte den 5 - 6 ganger i løpet av 14 dager og ble aldri skuffet. Kommer helt sikkert tilbake neste gang vi er i Side

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, deadmeat522
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018

Hadde store forventninger til resturanten etter vår forrige ferie i Side. Ble litt skuffet over maten første besøket. Neste besøk måtte vi vente på maten i en time. Men maten var god, og personalet var hyggelig.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, kehatten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2018

Vi ble tatt godt imot når vi kom, kelneren var alltid oppmerksom på oss.
Fantastisk mat, spiste Chicken sweet&sour. Den beste jeg noen gang har spist :-)
Mer enn nok mat. Hyggelig besøk.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Marion O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2018

Vi ble tatt så godt imot på Safran :) Veldig god service.. ANBEFALER PÅ DET STERKESTE fikk også med meg en flott kaffekopp derfra <3

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Edda S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Safran Restaurant Cafe & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din