Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Hotel Stella(Kusadasi)(Mye for pengene!)
Gratis avbestilling frem til 25/07
Bestill nå, betal under oppholdet
USD 41
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Happy Apart Hotel(Kusadasi)(Mye for pengene!)
USD 39
USD 34
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
USD 160
USD 140
Expedia.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
USD 95
USD 93
Priceline
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Besparingsvarsel! 11 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 11 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 104 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

Arora Hotel(Kusadasi)
USD 122
USD 104
Expedia.com
Se tilbud
  • Gratis parkering
  • Frokost inkludert
Tuntas Family Suites Kusadasi(Kusadasi)(Mye for pengene!)
USD 51
USD 42
Priceline
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis parkering
  • Svømmebasseng
Hotel Goldenday Wings(Kusadasi)(Mye for pengene!)
USD 62
USD 60
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis parkering
  • Frokost inkludert
USD 257
USD 247
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis parkering
  • Frokost inkludert
USD 205
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis parkering
  • Svømmebasseng
Gratis avbestilling frem til 26/07
USD 565
Expedia.com
Se tilbud
  • Gratis parkering
  • Svømmebasseng
Anmeldelser (1 472)
Filtrer anmeldelser
1 473 resultater
Vurdering fra reisende
795
398
162
54
64
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
795
398
162
54
64
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 473 anmeldelser
Anmeldt 9. november 2016 via mobile enheter

Hotellet ligger ca 15 minutter med minibuss fra Kusadasi.Fint utsikt over havet.En liten strand og krystall klart vann.
Det negative at hotellet ligger i et område med liten mulighet til gåturer i naturen.
Resepsjonspersonalet var stor sett lite hyggelig og blide.Svarte med korte setninger og virket uinteressante i å svare i det hele tatt .
Romrengjøring var OK, men bade var støvete ved ankomst.
Mat på restaurant :OK frokost.Middag hadde lite eller ingen variasjon ,lite kjøtt og det gikk stort sett i kylling eller gryteretter.Lite av sesongfrukt som melon ,vannmelon , druer og mm.Ingen tegn til olivenolje,nøtter eller tørket frukt som dadler og aprikoser.
Vi hadde halfboard og opplevde å bli servert drikke etter alle andre.
Hotellet tilsvarer ikke 5 stjerner.Dette er på tanke om vedlikehold av rom,mat og service.

Opphold: november 2016, reiste med venner
Takk, Ljudmila N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2016

Vi har nettopp kommet hjem fra 1 uke her.Hotellet har 5 stjerner,ikke spørr meg hvor de har fått de fra.Vi syntes det ikke er mer en max 3-3*.Følte oss veldig lurt av standarden. Vi reiser mye og er godt vant til hotell i forskjellige klasser.For det første gamle rom med teppe på gulvet (ikke noe særlig for en som har allergi )Ingen laken eller dyne i sengen til å ha over seg når en sover.Kun et gammelt sengeteppe.Måtte bedre om å få ekstra laken slik at vi hadde noe når vi skulle sove.Området ser bra ut,men desverre veldig dårlig service .Kan telle på en hånd de som smilte og var hyggelig.De tipset vi,og fortalte hvorfor de fikk det.Maten så som så,ikke det beste vi har fått. Komplett kaos i buffé resturangen da det var 1500 mennesker som skulle spise frokost,lunsj og middag.Kø i nesten 30 min for å komme frem til varm maten.Det viste seg at det var en Tyrkis hellig ferietid,ingen info om det til oss som bodde på hotellet. Kø over alt og servicen ble bare enda værre.Nei dette var en gedigen skuffelse for oss.

  • Opphold: september 2016, reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
2  Takk, Eva Steen K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sealight Resort H, . på Sealight Resort Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2016
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your review about your stay. We must apologize if your visit did not meet your expectations and we apologize for the negative impression you experienced with us. Thank you for staying with us and we hope to have an opportunity to show ourselves in a better light on some other future occasion.

Kind Regards,

Şerife Sarizeybek
Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2015 via mobile enheter

Fantastic hotel have been here 8 - 9 times. We loves this hotel and the staff. ☆☆☆☆☆Fantastisk hotel hvor vi har vært 8-9 ganger tidligere. Kommer alltid tilbake til dette hotel. Masse hyggelige ansatte som alltid gjør vårt opphold fantastisk. God mat, frukt og grønnsaker. Kakebaren og strandbaren og kaffebaren er flott.

Opphold: juni 2015, reiste med familie
Takk, Ryan R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sealight Resort H, Guest Relations Manager på Sealight Resort Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2015
Google-oversetting

Dear Ryan,

Thank you for your kind review. We are delighted to read that you enjoyed your stay in Sealight Resort Hotel. We are looking forward to welcome you back here at Sealight Resort Hotel.

Kind regards,
Guest Relations Department

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 22. mars 2015

Skriver denne anmeldelsen litt sent ... men vi bodde her i mai og har akkurat bestilt for vårt tredje besøk. Det beste hotellet vi har bodd på.kan ikke klage på noe ... gleder oss til å komme tilbake

2  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.co.uk. Vis original
Sealight Resort H, Guest Relations Manager på Sealight Resort Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mars 2015
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you very much for your stay and nice comments, we appreciate so much that you enjoyed your holiday and will come back. Have a nice time and hope to see you soon.

Kind regards,

Guest Relations Department

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2014 via mobile enheter

Ankom dette hotellet full av forventninger, da vi hadde betalt mellomlegg for overflytting fra et 3* hotell til dette 5* hotellet.
Vi ble møtt av et usedvanlig hyggelig hotell-personale som var behjelpelige og imøtekommende. Førsteinntrykket av hotellet var veldig bra, utrolig stort og rent. Ble videre henvist til hotellrommet, som hadde en nydelig utsikt mot havet!
Maten, utvalget av mat, rengjøring, servicen, dets område, samt atmosfæren på hotellet kan bare beskrives med ett ord: fantastisk!
Dette er det beste all-inclucive hotellet vi har besøkt noen gang!
Dette hotellet besøkes garantert igjen, om mulig allerede i september.
Prikken over i'en var servicen som den ene av hotellets managere utførte ovenfor oss, den var rett og slett enestående!

Opphold: mai 2014, reiste som et par
Takk, Carina K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sealight Resort H, Guest Relations Manager på Sealight Resort Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2014
Google-oversetting

Dear Guest,
First of all, we would like to thank you for taking the time to share your opinions with us. Secondly, we are glad to know that you enjoyed your stay here at the Sealight Resort Hotel. We look forward to welcoming you back soon.
Yours Sincerely,
Guest Relations Service

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser