“Nydelig mat”

Kjøkken: Tyrkisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 6. november 2018

En veldig fin stab som jobber der. God service, god mat og godt drikke. Ligger fint til nede ved stranda. Mange faste kunder. Annbefaler et besøk der visst man er i Marmaris.

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, Tove U

Anmeldt 16. juni 2018 via mobile enheter

Topp personale, topp service, topp hygiene, topp mat ! Herlig atmosfære med flott strand og flott mat både til lunsj og middag !

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, 587heidiv
Anmeldt 26. desember 2017

Supergod mat, hyggelig skandinavisk talende kelnere og en helt nydelig beliggenhet. Fint å besøke både til frokost, lunsj og middag.

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, Tove U
Anmeldt 20. juni 2017 via mobile enheter

Min absolutte favoritt!Fantastisk restaurant med verdens beste personale. Slett ikke noe minus at de snakker skandinavisk.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, 182gunhilds
Anmeldt 29. september 2016 via mobile enheter

Denne restauranten har jeg besøkt flere ganger og med svært positive opplevelser hver gang. Svært god mat og servitører som gjør opplevelsen god.
Flott service og alltid smilende og hjelpsomme. I tillegg en hyggelig plass på stranda på dagtid. Ber du om det finner de alltid plass til deg der, når du kommer tilbake.
Etter min oppfatning en av de hyggeligste plassene langs strandpromenaden.

Dato for besøk: mai 2016
1  Takk, toreg761

Reisende som så på Maymi, så også på

Marmaris, Marmaris District

Har du vært i Maymi? Del dine erfaringer!