Rom :
Rommet var helt OK standard, virket noe utslitt. Balkongen som dere ser her er heller ikke noe særlig bra inntrykk.
Det ble funnet maur i sengen på det nye rommet, som dere ser her, men etter å ha gitt beskjed så kom de og rengjorde hele rommet.
Service :
Var enkelte ganger litt overivrig etter å fjerne alt fra bordet og det var enkelte ganger at vi nesten måtte holde på tallerken og bestikk for at vi kunne spise ferdig.
Gastronomie :
Virket som den var tilpasset folk fra regionen. Det er den dårligste buffen til alle måltid jeg noensinne har måtte spise fra. Var bare ukjente retter, slik at vi ikke visste hva vi spiste.
Frukten var det kuttet litt for lite av, hard og delvis fortsatt med skall!
Og det var to ganger det var magedans, men dette hørtes ut som kattekveleri når det gjald musikk og ikke minst lydstyrken! var nummeret før jeg reiste meg opp begge gangene, pga jeg syntes det var veldig ubekvemt.
Og det at man måtte inn i hovedbygget til hvert måltid, falt heller ikke i god smak. Alle andre hoteller jeg har vært på kan man velge en restaurant utenfor spisesalen om man vil spise lunsj der.
Uteområde :
Det trengs en total renovering av basseng områdene, inclusive en oppdatering på service rundt poolbaren. Vedlagt ser dere at det så helt forferdelig ut.
Og bassenget (saltvann) kunne man ikke være i i det hele tatt. Dette ble bare varmere for hver time, men heldigvis fant vi det tempererte, slik at vi kunne ha kjølt oss ned.
Alt i alt var dette en ferie som ja jeg dessverre kommer til å huske på i negativ retning. Dette er tredje besøket mitt til Dubai, og hadde håpet å få samme standard på dette hotellet som de to i forkant som var Sheraton Jumeirah Beach og Waldorf Astoria Palm Jumeirah.
Men dessverre var dette ikke tilfelle.