Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig pizza ”
Anmeldelse av Good Morning Vietnam

Good Morning Vietnam
Vurdert som nr. 176 av 1 191 Restauranter i Hoi An
Prisklasse: USD 3 - USD 10
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Store grupper, Romantisk
Middagsalternativer: Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 25. januar 2019 via mobile enheter

Lucky us, som fant denne perlen i Hoi An. Nydelig pizza, den beste vi har smakt på lenge. Hyggelige folk og alt i alt en god opplevelse. Anbefales!!!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, EvaT443
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 892)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 892 anmeldelser

Anmeldt 10. mars 2018 via mobile enheter

En kjempegod italiensk pizza, er du lei av vietnamskmat så er dette plassen å dra til, beste pizzaen i byen + at maten kom 10 minutter etter at vi bestilte, ganske så fornøyd og rimelige priser
Ps: ATM (minibank) rett utenfor restauranten

Dato for besøk: mars 2018
Takk, uneg2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2016 via mobile enheter

Svarte til forventningene, god pizza og gode pastaretter. Koselig lokale og god service. Eieren som jobber på kjøkkenet er italiensk.

Dato for besøk: februar 2016
Takk, T7275QVlindal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2014

Kan trygt anbefale stedet med en meny som svarte til forventningene om ekte italiensk mat. Bra viner. Gode priser og oppmerksomme kelnere. Vi hadde med små barn, og barnestol var tilgjengelig. Besøkte restauranten flere ganger i løpet av våre tre uker i Hoi An.

Dato for besøk: juli 2014
1  Takk, sissels132
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. januar 2014 via mobile enheter

Vi skulle egentlig på glory morning, men endte tilfeldigvis på good morning vietnam. Veldig god italiensk mat og bra servering. Kommer garantert tilbake!

Takk, knallogfall
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Good Morning Vietnam, så også på

Hoi An, Quang Nam Province
Hoi An, Quang Nam Province
 
Hoi An, Quang Nam Province
Hoi An, Quang Nam Province
 

Har du vært i Good Morning Vietnam? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din