Å gjøre i hoi an. Endte opp med å bestille en hel dags tur på motorsykkel med guide for å besøke alle de lokale farmene, villagene og lære hvordan man lager diverse håndarbeid og mat. Turen var magisk.
Prisene på hotellet for å bo var uvirkelig billig og standarden høy. Til og med prisene i minibaren på rommet var de billigste prisene vi har opplevd hittil. Gode drinker og god mat.
Hele personalet på hotellet kunne godt engelsk å var så hjelpsomme og hyggelige. Hotellet ligger veldig idyllisk til i enden av elven som går igjennom byen. Her bor du ikke midt i smørøyet og litt vekk fra masse turismen. De hadde gratis sykler man kunne låne når som helst og de har en elektrisk bil som frakter deg frem og tilbake til gamle byen når du vil.
Det tok Max 10 minutter i rolig gangen å gå fra hotellet til gamle byen. Det var bare å følge veien langs eleven helt inn til sentrum. Veldig mange flotte restauranter bare noen meter fra hotellet.
vi endte opp med å bo der 4 netter selvom vi i utgangspunktet hadde bestemt oss for 2, fordi det var så bra. Hele opplevelsen toppet seg når dem starter oppholdet vårt med å oppgradere oss til en...Oppholdet startet med å bli møtt av en ung dame i resepsjonen som snakket perfekt engelsk. Hun satt seg ned med oss å gikk igjennom alt dem anbefalte
vi endte opp med å bo der 4 netter selvom vi i utgangspunktet hadde bestemt oss for 2, fordi det var så bra. Hele opplevelsen toppet seg når dem starter oppholdet vårt med å oppgradere oss til en av de flotteste rommene de har med utsikt rett til elven, med balkong helt gratis!! Selv de 2 siste nettet som vi bestemte oss for etter de første nettene var gjort, fikk vi fortsatt beholde det flotte rommer uten ekstra kostnad. Anbefaler varmt dette stedet om du skal til hoi an.Mer
Vis mindre