Faktisk ikke ofte jeg legger igjen tilbakemeldinger her på Trip Advisor men denne gangen kommer jeg ikke utenom. Allegro er et nytt hotell med et nydelig design som gjenspeiler deg gamle Hoi An i en enkel moderne stil. Rommene på hotellet er store og lyse noe som gir velbehag etter en dag med opplevelser, ikke minst badet er noe av det flotteste jeg har opplevd på mange reiser rundt i Vietnam. Et pluss er det også at alle rommene har egen balkong.
Hotell og bygninger kan være så flotte de vil men det er menneskene inni som gir hotellene sjarm og atmosfære og her innfrir Allegro 110%. Her blir du tatt vare på og får en følelse at du faktisk er velkommen, jeg har bodd på mange hoteller både i Hoi An og ellers i Vietnam og ikke ofte man føler dette til de grader som her. Når man reiser herifra har man faktisk lyst til å være et par dager ekstra.
Jeg kan heller ikke glemme å nevne restauranten på hotellet, en fersk og smakfull frokost, grønnsaker og salater smaker helt nydelig og litt inspirert av retter fra Middelhavet. Nå er det ikke bare salater som serveres, her er det et stort utvalg av lokale og internasjonale retter. Alt tilberedet av Mr. Giovanni og hans dyktige medarbeidere. Spiste middag et par ganger i restauranten på hotellet framfor restaurantene i gamlebyen, det angret jeg ikke på. Her fikk jeg servet en nydelig fiskerett perfekt tilberedt med et fantastisk tilbehør.
Kommer helt sikkert tilbake :)