“Koslig vietnamesisk restaurant i kanskje den fineste gamlebyen i Asia ”
Anmeldelse av Morning Glory Restaurant

Morning Glory Restaurant
Vurdert som nr. 131 av 1 662 Restauranter i Hoi An
Kjøkken: Vietnamesisk
God for: Store grupper, Familier med barn, Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Lunsj, Middag, Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig restaurant med vietnamesisk mat i hjertet av gamlebyen i Hoi An. Fantastisk by og dette var et fint sted å spise middag før man går ned til elven og ser de kinesiske lyktene bli sjøsatt hundretalls hver kveld.

Takk, Oivind_oivind

Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

To voksne og en jente på 14 år. Vi fikk veldig god mat. Super fornøyd med mat og atmosfæren... Hyggelige servitører som var flink i engelsk.

1  Takk, Susanne N
Anmeldt 9. april 2018 via mobile enheter

Det var svært god vietnamesisk mat. Rask servering og hyggelig personale. Mange kunder. Ligger sentralt i Hoi an sentrum.
Anbefales.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, 386renates
Anmeldt 4. september 2017 via mobile enheter

Fikk anbefalt restauranten av noen vi møtte på båttur, og angrer ikke ett sekund..
Litt ventetid kan forekomme, men maten er verdt det!
Anden var perfekt👌🏼
Kan varmt anbefales!

Dato for besøk: september 2017
2  Takk, camillaberge
Anmeldt 14. juli 2017 via mobile enheter

Vi fikk anbefalt denne fra hoteller vi bodde på. Et travelt sted med 2 etasjer, ikke spesielt fint inventar men sinnsykt god mat og rimelig!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, 371ninam

Reisende som så på Morning Glory Restaurant, så også på

Hoi An, Quang Nam Province

Har du vært i Morning Glory Restaurant? Del dine erfaringer!