Hvor skal jeg begynne!
Personalet er helt fantastiske her, de gjør virkelig det de kan og litt til for at du skal ha et best mulig opphold i hoi an og på Gem Rivers. Du blir møtt av blide fjes hver eneste dag, som strekker seg langt for at din ferie skal bli best mulig. De prater godt engelsk, har masse informasjon om byen og anbefaler gjerne restauranter eller skreddere. Du sier hva du er interessert i og de vet hvem/hva som er best i byen. Spør om byens beste Bahn mi, den er virkelig god!
Hotellet i seg selv er veldig fint. Det har et relativt stort badebasseng (skulle det ikke være flere solsenger, bare spør personalet så fikser de flere), treningsrom, døgnåpen resepsjon, gratis tilgang på sykler, shuttle hvor enn du vil dra innenfor område og personalet har gode tips om du skal videre på reisen også. De har også privatsjåfør til en rimelig penge om du vil til bana hills, Marble mountain eller andre steder innen dagstur rekkevidde.
Hotellet ligger i gangavstand fra det aller meste i hoi an, og hvis du skal til stranden eller coconut village(anbefales) så låner du sykkel. Ca. 15min sykling til begge deler.
Rommene er store, rene og senga er behagelig å ligge i. Rommene blir vasket hver dag. I tillegg har det bra air condition. Du har en flatskjerm på rommet med masse kanaler, men den håper jeg ikke du kommer til å bruke så mye da det er veldig mye fint å se i gamlebyen.
Frokosten er god med både varmmat og kald mat for de som liker det. Anbefaler omeletten, den er meget god.
Vi skulle i utgangspunktet bare være her noen dager, men endte opp med å være her i 6 dager totalt da vi ikke klarte å dra fra stedet før vi måtte.
Kan ikke få anbefalt dette stedet nok og vi kommer til å bo her igjen om vi kommer tilbake til hoi an.