Veldig god kvalitet og hyggelig handel.

Super kvalitet, hyggelig betjening. Ikke noe mas - bare god innsats for å få god kvalitet. Veldig... les mer

Anmeldt 2. november 2024
Henning L
Fantastisk service!

Anmeldt 9. desember 2023
Leiv M
Bergen, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Hoi An
Anmeldt 9. desember 2023

Jeg ville kjøpe en skreddersydd dress i Hoi An, og etter å ha lest om og besøkt forskjellige skreddere falt valget på Bibi Silk. Det angrer jeg ikke på! De er utrolig flinke, effektive, nøyaktige og vennlige. Dressen ble akkurat slik jeg ønsket, kvaliteten er kjempegod og prisen er veldig rimelig. Anbefaler Bibi Silk på det varmeste!

Dato for opplevelse: november 2023
Takk, Leiv M
Anmeldt 21. juni 2023 via mobile enheter

Profesjonelle skreddere, fantastisk service og ekstremt hurtig!

Dress, kjole, skjorter, bukser og frakk var ferdig på kun 1 dag etter valg av stoff. De passet svært godt, men ønsker å endre noe, det ble da alt ferdig dagen derpå. Utrolig og upåklagelig i følge min mening. Dette er verdt alle pengene!

Dato for opplevelse: juni 2023
Takk, Sivert M
Anmeldt 28. februar 2020 via mobile enheter

Denne skredderen vil jeg absolutt anbefale. Vi kom nesten 15 mennesker og bestilte mye. De hadde full kontroll og syr svært hurtig. I tillegg kan de endre alt du ønsker. Kvaliteten er også topp, alle er svært fornøyde med sine nye klær.

Dato for opplevelse: februar 2020
2  Takk, Hannaholthe
Anmeldt 20. november 2019 via mobile enheter

Vi besøkte Bibi etter en anbefaling og ble ikke skuffet.
Vi ble godt tatt imot og fikk grundig, ærlig og profesjonell hjelp.
Fikk sydd en dress og når vi kom tilbake for å prøve så var det så bra kvalitet at vi bestilte flere skjorter og en ekstra jakke. Mens vi satt der googlet vi fram til en jumpsuit og de klarte sy en etter bildet som var helt perfekt!
De er dyktige og utrolig vennlige og vi følte oss godt ivaretatt.
Anbefaler disse damene på det varmeste om du er i Hoi An!

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, VeronikaSOlsen
Anmeldt 21. mars 2019 via mobile enheter

Reiste til Hoi An med 3 kompiser. Det var enormt mange skreddere, men vi endte til slutt opp med Bibi og dette angret vi ikke på. Kjøpte først en dress og en blazer. Morgenen etter var disse klare for prøving, og kun små justeringer måtte til. De ansatte her hadde virkelig peiling, og endringene ble gjort raskt og bra. Kvelden før vi skulle reise fra Hoi An fikk jeg også lyst på noen chinos. Disse var klare morgenen etter. Har absolutt ingenting å utsette på Bibi!

Dato for opplevelse: mars 2019
1  Takk, Hans H