Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:00 - 21:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Super service

Super bra service hos Bebe 2. Gikk først til Bebe 1, men fikk prisen billigere hos Bebe 2. Fikk tre... les mer

Anmeldt 24. januar 2020
G5934AGhannah
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
God service og greie priser

Her blir du tatt godt imot. De ansatte er behagelige og hjelpsomme, ikke påtrengende selgere. Det... les mer

Anmeldt 10. juli 2018
KirstiN767
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 5 103 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Hoi An
fra USD 15,42
Mer informasjon
fra USD 9,50
Mer informasjon
fra USD 29,00
Mer informasjon
fra USD 85,00
Mer informasjon
Anmeldelser (5 103)
Filtrer anmeldelser
5 103 resultater
Vurdering fra reisende
4 187
607
130
96
83
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4 187
607
130
96
83
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 5 103 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Her blir du tatt godt imot. De ansatte er behagelige og hjelpsomme, ikke påtrengende selgere. Det er sikkert en god ide å være forberedt på hva du vil ha. Selv fikk jeg god hjelp til å finne klær med et snitt som passet meg. Jakker og kjole passet på 2. prøvingen, men buksene på 3.

Prisene er faste og varierer med hva slags stoff man velger.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, KirstiN767
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
bebe D, Manager på Bebe Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2018
Google-oversetting

Dear Kirsti,

Good to hear we provided great service at the right price.

As you saw some garments can take a little longer than others but good to see the staff made sure everything was perfect for you.

Good advice regarding a bit of preparation before you come. Photo's of idea's are always welcome and they help so much to explain designs etc.

Hope you can make it over to Vietnam again sometime soon.

Guy
BeBe

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2018 via mobile enheter

Måtte jo få skreddersydd litt klær når vi først var i HoiAn. Fikk beskjed av hotellet om at de hadde en avtale med BeBe uten at vi så noe til det på prisen. Virker som om de fire store skredderne i byen holder samme nivå.
Fikk hjelp av Tea og Mai til å sy en dress, en skjorte og to kjoler med fint resultat. Skjorten ble billigere enn tilsvarende kjøpt i Norge, mens dress i tilsvarende kvalitet nok kan kjøpes og tilpasses hos skredder til omtrent samme pris.
Morsomt å få være med på prosessen det er å sy klær, det var vært en del av prisen!

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, 554_yvindb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
bebe D, Manager på Bebe Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2018
Google-oversetting

Dear Oyvind,

Thanks so much for the review and pleased you enjoyed your visit with us.

Tailored clothes really do make a difference and this is very expensive in the West.

A lot of our customers are tailoring for the first time.

Hope you can make it back to Vietnam again sometime soon.

All the very best

Guy
BeBe

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. april 2018

Fikk sydd en smoking med alt tilbehør på to dager med kun en prøving. Kjempeflinke folk som jobber der, de er gode i engelsk og er ikke ute etter å selge deg mer enn det du selv ønsker. Kan virkelig anbefales

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, jonasmw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
bebe D, Manager på Bebe Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. april 2018
Google-oversetting

Dear Jonas,

Thanks so much for the review and delighted to hear you had such a good time in the shop.

Norway is a fair distance away so great to hear you will be back.

All the very best from us all here at BeBe

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2017 via mobile enheter

Hjelper til i krisesituasjoner. Fikk to kjoler sydd ila to dager. Hentet kjolene og tok på meg den ene samme kveld. Satte meg beklagelig hvis i en nymalt stol og fikk maling på hele skjørtet. Dagen etter skulle vi dra, men jeg dro innom for å høre om det var noe de kunne gjøre for kjolen min.

Det var ikke noe problem, og konsulenten Tea byttet ut skjørtet på kjolen på tre timer, og jeg trengte kun å betale for skredderarbeidet!

Jeg anbefaler BeBe sterkt for alle som ønsker skreddersydde klær om du er man eller kvinne!

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, solveigl961
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
bebe D, Manager på Bebe Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juni 2017
Google-oversetting

Dear Solveig,

Really great to hear about such fantastic service from Tea.

I am sure you did not expect so much help when you walked in to see if anything can be done.

I really do love reviews like this where Tea has really gone the extra mile to help out in such a short time.

Thanks for taking the time to review us and I will thank Tea for her fantastic service.

All the very best

Guy
Bebe

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2017 via mobile enheter

Dro hit med litt skeptiske til hva vi kunne forvente, men vi ble superfornøyde. Vi bestilte til og med mer etterhvert som vi så resultatet av det vi bestilte først. Servicen var også upåklagelig.

Drar hjem igjen til Norge med en superfin lang kjole, en dress og to skjorter. Det shippes til Norge, om man ikke har plass i kofferten. Anbefales!

Dato for opplevelse: januar 2017
Takk, Renate H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
bebe D, Manager på Bebe Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. januar 2017
Google-oversetting

Dear Renate,

I see from your reviews you had a great time in Hoi An.

Glad we were able to continue this in our shop and I will thank all the staff for the wonderful service they provide.

Hope you can make it back over to Hoi An again sometime soon.

Guy
Bebe

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser