Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 202
Vis tilbud
Hotels.com
USD 202
Vis tilbud
Agoda.com
USD 134
Vis tilbud
TravelocityUSD 202
Orbitz.comUSD 202
ZenHotels.comUSD 201
Se alle 7 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 996)
Filtrer anmeldelser
3 996 resultater
Vurdering fra reisende
3 549
338
76
18
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 549
338
76
18
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 3 996 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Rommene var store og fine. Stort og fint bad. God plass i garderobeskapene.
De fleste rom har utsikt til bassenget.
Frokosten på hotellet er bra med mye utvalg,men brødet som var tilgjengelig var tørt og virket gammelt.
Litt dårlig system når man skal føre mat/drikke på rommet. Da må det føres et bilag for drikke og et for mat. Burde vært tilstrekkelig med et bilag. Ved oppgjør i resepsjonen så er det inge beskrivelse på engelsk for å beskrive hva man betaler for. Mulig dette var beskrevet på vietnamesisk,men burde vært på engelsk.Nå kan man kun se hvor man har bestilt, men ikke hva.
God service på hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Norway1961
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Phi N, Quản lý bộ phận lễ tân på Bel Marina Hoi An Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2018
Google-oversetting

Dear Norway1961,

Thank you for taking the time to provide your feedback and it is heartening to read that your recent experience with us was so memorable and the little attention to detail extended your satisfaction. We are sorry again about the lapses but happy that it doesn't effect too much to your experience in Hoi An. Please take care and all of us look forward to welcoming you back.

With our best wishes,
Thu Nguyen
Duty Manger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Meget bra resort i hoi an. Rommene er fantastisk. Maten og drinkene på hotellet er veldig bra. Servicen er veldig bra. Språkproblemer kan være en utfordring. Kan føre til misforståelser. Men har forståelse. Generelt et veldig flott hotell!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 719tord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Phi N, Quản lý bộ phận lễ tân på Bel Marina Hoi An Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2018
Google-oversetting

Dear Tor D,

Greetings from Hoi An Silk Marina Resort & Spa.

I would like to send you sweet thanks for nice comments you rendered to our hotel and the service.

We do hope to create the experience as being at home for our guests. And so happy to know that you did have a nice stay as you were looking for.

Please let us have a chance to welcome your patronage as soon as possible.

Best regards,
Thu Nguyen
Duty Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2017 via mobile enheter

Vi fikk oppgraderte rom til premiumrom ved ankomst. Rommet er stort med en stor veranda med utsikt mot elven. Det eneste som trekker ned ved rommet er at badet kun lukkes med et forheng, så veldig privat er det ikke. Sengene er gode og rengjøringen er bra. Hotellet har bra beliggenhet med kort gangavstand til det meste. Passe avstand fra gamlebyens bråk og mas. Frokosten er ok, da det er et meget stort utvalg i asiatiske spesialiteter. Hotellet har fornuftige priser, særlig når rommet blir gratis oppgradert. Bassengene er fine, og det er sjeldent problemer å få plass. Dette hoteller er et trygt valg.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Foss2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HoiAnMarinaResort, General Manager på Bel Marina Hoi An Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2017
Google-oversetting

Dear TA-Foss,

We are very much delighted to know that you have taken the time to share your experience and pointing out area that need improvement. We are always happy to receive such feedback from our guests as it helps us to ensure constant and ongoing positive changes. Please do allow me to look into your concerns and will rectify this matter accordingly.

Once again, thank you for your valuable comments and trust that we will continue to uplift our guest's experience in our best capacity.

We hope and look forward to welcome you once again in the near future.

Kind regards,

Mr. Alistair Quibuyen
General Manager
HOI AN SILK MARINA RESORT & SPA
gm@hoiansilkmarina.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2017 via mobile enheter

Hotellet ligger usjenert i gangavstand til gamlebyen. Rommene er store, med flott balkong og enorm seng. Renholdet er upåklagelig. Bassengområdet er veldig fint, men burde bli ryddet oftere. Musikken ved bassenget gikk på repeate gjennom hele uka vi var der, og gikk oss følgelig på nervene etterhvert. Vil definitivt anbefale andre å bo der!

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Linse08
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HoiAnMarinaResort, General Manager på Bel Marina Hoi An Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mars 2017
Google-oversetting

Dear Linse08,

It is our pleasure knowing that you have chosen Hoian Silk Marina Resort & Spa as your accommodation in Hoi An! Thank you very much for sharing your recent experience here in TripAdvisor and for rating us 5 stars.

I took good notes of your very valuable comments; particularly in regards to the swimming pool and the music. I can assure you that I will review those points in detail in order to improve and serve every guests better.

Thank you once again for your feedback and hope to have the opportunity to welcome you back with us in the near future.

Kind regards,

Mr. Alistair Quibuyen
General Manager
HOI AN SILK MARINA RESORT & SPA
gm@hoiansilkmarina.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2016

Her kan du trygt feriere. Servicen var topp, alltid smilande betjening, me følte oss godt ivaretatt. Rommet var nydeleg, og vart stelt kvar dag, inkl. nye håndkle.
Det gjekk shuttlebuss tur/retur til nydeleg strand tre gonger pr. dag. Som hotellgjester fekk me gratis solseng m/parasoll.

Dato for oppholdet: august 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, AnneJofridH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HoiAnMarinaResort, General Manager på Bel Marina Hoi An Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2016
Google-oversetting

Dear Jofrid H,

It is our joy to know you had a magnificent stay with Hoi An Silk Marina Resort & Spa. Your kind words overwhelm us and I will definitely let the team know satisfied you were during your stay with us.

Looking forward to have the pleasure of welcoming you back in the near future.

Kind regards,

Mr. Alistair Quibuyen
General Manager
HOIAN SILK MARINA RESORT & SPA
gm@hoiansilkmarina.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser