Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
ZenHotels.com
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 087)
Filtrer anmeldelser
2 087 resultater
Vurdering fra reisende
918
864
213
67
25
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
918
864
213
67
25
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 087 anmeldelser
Anmeldt 26. mai 2018

Veldig sentralt hotell. Fine rom. Måtte dog få byttet fra et rom til et annet pga mugglukt. Meget tilmøtekommende betjening. Stor, variert frokost. Fint bassengområde og hage. Like ved gamlebyen. Gratis sykkelutlåning.

Dato for oppholdet: februar 2018
Takk, Roam382783
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2015

Hotellet var supert. Maten veldig bra, personalet meget hyggelig og våre rom var meget store og bra. Anbefales. Flott utendørs basseng. Sentralt. Det finnes mange skreddere i Hoi An. Selv kjøpte vi dresser alle sammen

Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Svein K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. januar 2015

Det er skrevet mange positive anmeldelser av dette hotellet. Jeg støtter dem alle. Det er fine rom, alt er rent og velstelt, Wifi fungerer bra og frokosten er variert med godt utvalg. Vi valgte et deluxrom med hageutsikt. Ut fra andre anmeldelser av hotellet, forsikret vi oss om at det var det vi fikk - før vi aksepterte. Et tips det er behov for å bringe videre.
Turistinformasjon ligger ved inngangen til hotellet. Lurt å ta en titt innom om du reiser på egenhånd. Vi fikk mange gode tips og turforslag. Det er et hav av restauranter i gamlebyen, i alle prisklasser. Velger du likevel hotellmåltid, har de overkommelige priser og velsmakende alternativ. Fint svømmebasseng og et greit treningstilbud. Veldig hyggelig og vennlig betjening. Hotellet kan anbefales, om det er ønskelig å bo nært til alt.
Vi hadde kun 2 døgn og angret på at vi ikke ble lengre. Ikke fordi vi syntes byen i seg selv var spennende, men for å få sydde klær, sko og skinnvarer (veske, bag etc.). Tilbudet er stort.

Romtips: Velg et rom med utsikt til hage- eller svømmebasseng. Da sikrer du stillhet og søvn. På naboeiendommen ligger en barnehage og skole, med tidvis mye støy fra kl 7. på morgenen.
Dato for oppholdet: januar 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Elihaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mai 2014

Bodde her 3 netter i forbindelse med en rundreise i Nord-Vietnam. Hotellet ligger svært nærme gamlebyen, og det er et stille og rolig sted å trekke seg tilbake til etter en hektisk dag.
Bassengområdet er smakfullt, og det er god mat i bassengrestauranten. Stort utvalg til frokost, og hyggelig å sitte ute i hagen og spise.
Flinke folk i spa'et, jeg ble tatt godt vare på.

Litt surr ved innsjekking, måtte vente flere timer på å få rom, og de klarte å rote bort bagasjen min. Men alt løste seg heldigvis innen rimelig tid.

Jeg kunne godt tenke meg å bruke dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: april 2014
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Discover0507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2013 via mobile enheter

Flott hotell son ligger kort gange fra sentrum i hoi an. Store soverom med stein harde senger. Laken ullpledd laken dyne som ikke er helt bra. Våkner alltid opp med at det er ett fullstendig rot i sengen. Rene fine bad. Ok frokost. Flott bassengområde. Hyggelige folk i resepsjonen. Noen hyggelige vaskedamer. Genialt at det er såpass lokalt. Kort gange til a dong silk og andre skreddere. Mange flotte og gode restauranter i nærheten som secret garden, streets og miss ly. Det som trekker litt ned er harde madrasser og elendige dyner. Var dessverre oppussing da vi var der.

Dato for oppholdet: juli 2013
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, cafjohansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser