Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
ZenHotels.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 874)
Filtrer anmeldelser
1 874 resultater
Vurdering fra reisende
851
718
207
67
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
851
718
207
67
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 874 anmeldelser
Anmeldt 1. januar 2018

Fin resort med flott beliggenhet. Rom, mat og service holdt god standard. Et lite minus for lite og dårlig utstyrt trimrom. Strand like ved og mulighet for sykkelleie, kajakkleie etc. Tilbyr også shuttlebus til og fra Hoi an gamleby som er verdt et besøk, særlig på kvelden.

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, salto2012
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mars 2017

Små bygninger omkranset av et nydelig parkanlegg med gulfiskvann. Flotte store rom med balkon, vi hadde utsikt til tennisbane og strand. Herlig stort badebasseng med deilige liggestoler og god service for å bestille drikkevarer (vann, juice osv).
Stort innholdsrik frokostbufee med både vietnamesisk og europeisk mat. Stor frokostrestaurant både inne og ute.

Romtips: Vår erfaring er at man bør se på nettet, eller så har det heller ikke vært noe problem å bytte rom,
Dato for oppholdet: februar 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Margrit Helene S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2016 via mobile enheter

Hotellet lever ikke opp til forventningene.
Det er veldig dårlig service og maten er ikke noe å skryte av. Betjeningen er rikelig, men de er både uoppmerksomme og på grensen til sure. Bassenget er fint, men håndkleene ser skitne ut. Stranden er ikke så fin grunnet erosjon, så taxi til en annen strand må du beregne også.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, MarteN342
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HoiAnBeachResortT, General Manager på Hoi An Beach Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2016
Google-oversetting

Dear Marte N Oslo, Norway,
First of all thank you for choosing Hoi An Beach Resort to be your place during holiday in Vietnam. Also, thank you so much for very nice comments on tripadvisor after your stayed at Hoi An Beach Resort.
It make surprise a bit with your reviewed and comments. Anyways, we are take noted on those comments and try to serve you better next time.
We are waiting to welcome you again in very soon.
Regards,
Tony Vatthanachai
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2016 via mobile enheter



Hotellet generelt:
Bassengområdet er bra. Det samme gjelder stranden ved hotellet. Riktignok er stranden skjemmet av store erosjonsskader pga bølgene, men når du først har balansert deg ned over sandsekkene fungerer det greit.

Restauranten:
Maten var helt OK. Men servicen var snedig. Vi spiste på hotellrestauranten til lunsj. Veldig få gjester men veldig mange servitører. Servicen var det man kan kalle avventende og i beste fall variabel. Vi spiste fire lunsjer på hotellet og måten vi ble møtt på var forskjellig fra gang til gang. Det virker som om hotellet ikke har en policy for sin gjesteservice i restauranten. Til lunsj spiste vi enkle retter og måtte vente på servering i opptil 50 minutter.

Rommene:
Vi var tre personer som bestilte to rom 5 måneder før vårt besøk. Til tross for dette ble vi tildelt et dobbeltrom (helt greit), men også et rom med 3 senger! Det var senger overalt! Baderommene hadde sett sine beste dager og var preget av slitasje. Selv om vi var tre voksne personer fikk vi først kun utlevert ett nøkkelkort til hvert rom. Først etter mye argumentering i resepsjonen fikk vi etter et døgn utlevert flere nøkkelkort. Hotellets hovedargument for ikke å gi oss nøkkelkort var at hotellet var fullt og det var ikke flere nøkkelkort. Både dette og det faktum at vi fikk et tre sengs rom, viser at hotellet ikke var forberedt på at vi skulle komme og vi følte at vi ikke var velkomne.

Generelt:
Hotellet oppgir å være et fire stjerners hotell. Det er det definitivt ikke. Jeg vil til nød vurdere hotellet som et tre stjerners hotell. Jeg tror hotellet ville tjent på å jobbe mer med personalet for å få medarbeiderne til å forstå at de er der for gjestenes skyld og ikke omvendt. Det er ikke ofte jeg sitter igjen med en følelse av ikke å være velkommen, men under dette oppholdet fikk jeg nettopp denne følelsen

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Lars Vagle S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. april 2014 via mobile enheter

Dette er et flott hotell som yter en god service! Da vi var der var det eneste jeg kunne utsette noe på alle firfirslene, noe hotellet åpenbart ikke kan gjøre noe med. Hotellet ligger bra plassert og har gratis shuttle buss frem og tilbake fra sentrum. Det ligger også i et område hvor du kan kjøpe forfriskninger og snacks i butikkene rett oppi gata. Ikke minst at hotellet privat strand, noe som oppleves deilig når man ser bort på det overfylte offentlige stranden.

Dato for oppholdet: juli 2013
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, Knuteven
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser