Flott med en så gammel bru, men vi syntes ikke det var verd å betale for å gå over. Så godt fra veien.
Bruk lokal guide og ta en tur innom de viktigste hus og bygninger i Hoi An. Dette er et vakkert bygg i den gamle delen nær elven.
Der er et lite museum midt på broen. Det koster penger å gå over broen. Dvs. det koster penger for å få gå inn på flere steder i den gamle bydelen. Pengene går til renovering, så sånn sett syns jeg det var OK å måtte betale et beløp for å oppleve. Barna gikk gratis inn. Vil anbefale å gå ned til vannet og se på broen derfra også. Barna koste seg.
Artig å oppleve denne gamle broa- med apen og hunden i hver sin ende.Artig historie- den ble bygget for å ta knekken på et uhyre som skapte jordskjelv i Japan!
Fin gammel bro i gamlebyen. Flott fotomotiv. Lite museum inne i broen. Det tar ca fem minutter å oppleve denne attraksjonen.
20-meter lang bro med en spennende historie. Et sted alle vil besøke, gå dit på dagen da er det minst folk