Shopping

Herlig opplevelse, flinke folk og god service. Vi handlet dresser, bukser og skjorter. Rask... les mer

Anmeldt 4. februar 2025
linda-wo73
Stromstad, Sverige
Wow!

Veldig bra service! Dong var så flink og hyggelig. Lett å kommunisere og samarbeide. Utrolig... les mer

Anmeldt 21. november 2024
Emma P
Les alle 1 106 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Hoi An
Anmeldt 2. februar 2024 via mobile enheter

Jeg og min kjæreste fikk sydd klær her. Fikk hver vår selger, og jeg ble assistert av Tâm som var veldig hyggelig! Var raskt å bestemme hvordan plaggene skulle være med stoff og farger. Ble enige om pris, og betalte halvparten som depositum.
Kom tilbake dagen etter for å prøve. Ble enige om små justeringer, og fikk alt tredje dagen.
Gratis drikke ved hvert besøk.
Fikk også sydd inn noen klær jeg hadde fra før uten ekstra kostnad.
Vi er begge svært fornøyde.

Dato for opplevelse: februar 2024
Takk, Katarina H
Anmeldt 1. februar 2024 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse, vil anbefale alle å dra hit for å få sydd klær. Fine priser og kvaliteten er super! Spør etter Luy hvis dere kan, hun er best!

Dato for opplevelse: februar 2024
Takk, Maja R
Anmeldt 19. januar 2024

Jeg dro hit sammen med to venninner. Vi ble godt tatt imot av butikken, og jeg fikk tildelt Lily som skredder. Hun var tålmodig og blid, og hørte på ønskene mine. I tillegg var hun ærlig og forklarte hvilke forventninger jeg kunne ha til plaggene. Resultatene ble fantastiske (fikk laget en dress, to kjoler, en topp og to linskjorter). Alt så veldig bra ut, og jeg hadde en svært god opplevelse.

Lily oppfylte alle ønskene mine, var blid, vennlig og tålmodig. Jeg fikk nok omganger med omsying frem til jeg var fornøyd. Supert resultat! Tusen takk :)

Takk, Julie F
Anmeldt 19. januar 2024 via mobile enheter

En veldig god opplevelse. Kan anbefales!!!! Jeg hadde Li Ly som hjalp meg og hun var utrolig flink, god i engelsk, gjorde endringer som trengtes og tok tilbakemeldinger. Flink til å designe og tok meg på alvor. Høy kvalitet på både klær og kundeservice. Det kan hende du kan få klærne litt billigere andre steder, men her er det veldig god kvalitet og jeg hadde lett valgt dette igjen. De er presise og holder det de lover. Utrolig fornøyd og gikk ut med tre nydelige kjoler, en dress og skjorte. Lurt å ha et idé om hva du vil ha før du kommer.

Takk, Synmo
Anmeldt 11. januar 2024

Kim var en veldig hyggelig dame som tok oss varmt i mot. Jeg ble veldig fornøyd med alt 45 tailor laget til meg.

Takk, Oda Riis S