Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Dragon Bridge på
2 704
2 043
1 013
2 704
2 043
1 013
Anmeldt 15. april 2018 via mobile enheter

Vi tok taxi til hale-enden av broen kl. 20.30 en lørdag og gikk over drage-broen med ungene. Ild- og vann-showet startet presis kl. 21.00 og varte i 5-7 min. Det var veldig kjekt for barna! De syns det var superkult at dragen sprutet ild og vann. Vi valgte å stå på plattingen litt vekk fra hodet på dragen hvor der var trapper ned til en stor festplass. Det var en fint sted å sta ift. vindretningen den kvelden vi var der. Vi så veldig godt og vi kjente varmen fra ilden, men vi slapp regndusjen når vannshowet startet siden vinden blåste vannet bort fra oss. Det var litt trafikk-kaos i etterkant og dermed litt stress å få en taxi tilbake til hotellet for å legge ungene, men det var mye gøy underholdning i sentrum, så det gikk fint å vente litt.

Dato for opplevelse: april 2018
1  Takk, Sjokoladepiken
Anmeldt 20. juli 2017 via mobile enheter

Gå gjerne over broen i mørket dersom du har anlednong! Vi både gikk og kjørte og det er noe for seg selv å se lyset og høre det yrende livet!

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, GrandTour701746
Anmeldt 15. juli 2017 via mobile enheter

Sånn passe. En drage som spytter noen ildkuler og avslutter med litt vannsprut. Det hele er over på 10 minutter. Mye folk, og verdt å få med seg.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, FamHaaland
Anmeldt 12. februar 2017 via mobile enheter

Hoi lanh khi du qua day va cung khong co gi dad sac ca. Can co rat nhieu o da nang va deu giong nhau. Khong co gi dad buet

Dato for opplevelse: februar 2017
Takk, Longlocthi
Anmeldt 16. januar 2017

ikke vær for langt unna. stell deg så du ser hode på dragen.
allt starter 21:00 of er ferdig etter vannspruten.
Først spytter den flamme. Så spruter den vann.
Har du tid så starter du først på avstand den ene dagen. neste dag står du på brua forran huet på dragen.
Da får du med deg allt.
Hode på dragen er der allt skjer.
Mange tilskuere. så vær der ca 20:20 så får du god plass.

Dato for opplevelse: januar 2017
1  Takk, jo_331