Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
Hotel Website
ZenHotels.com
kr 1 040
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Jonsmyr
Larvik, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 16. jan. 2019
Dato for oppholdet: januar 2019
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 624
  • Expedia.com
    kr 2 239
1.7 km fra The Cliff Resort & Residences
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 468
  • Expedia.com
    kr 1 754
2.0 km fra The Cliff Resort & Residences
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 951
  • Expedia.com
    kr 1 173
3.3 km fra The Cliff Resort & Residences
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 500
  • Priceline
8.3 km fra The Cliff Resort & Residences
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Official Site
    kr 1 036
  • ZenHotels.com
    kr 882
  • Booking.com
9.8 km fra The Cliff Resort & Residences
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 392
  • Booking.com
7.2 km fra The Cliff Resort & Residences
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Priceline
Go to your Happy Price
  • Lol.travel
  • ZenHotels.com
    kr 348
  • Agoda.com
6.5 km fra The Cliff Resort & Residences
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 626
  • Priceline
6.7 km fra The Cliff Resort & Residences
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 881
  • travelup.com
12.9 km fra The Cliff Resort & Residences
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Phan Thiet
Anmeldelser (3 844)
Filtrer anmeldelser
3 847 resultater
Vurdering fra reisende
3 375
370
68
19
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 375
370
68
19
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 3 847 anmeldelser
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Etter 3 dager her på The Cliff Resort er vi veldig fornøyde. Meget bra standard på alt. Både rom med utsikt over havet og armadaen av fiskebåter på natten, en fantastisk service minded stab som sto beredvillig i alle henseende uten å være påtrengende, en restaurant som hadde alt man kan ønske av frokost, lunch og middag, og ikke minst gode tilbud på turer, spa behandling som ulike massasjevarianter, pedikyr, manikyr etc., svømmebasseng mm. Spesiell takk til Duc for flott jeep-tur til de røde sanddynene ved Mui Ne i solnedgangen.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, TrondE129
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tuan N, General Manager på The Cliff Resort & Residences, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2018
Google-oversetting

Dear TrondE129,

We would like to extend our deep appreciation for sharing your experience during your recent stay at The Cliff Resort & Residences.

We are more than pleased to learn that your experience met your expectation. It is with very much pleasure to hear that the room with nice view, great spa, amazing tours, delicious food, friendly and helpful staffs..., we highly appreciate your nice words on our services. The team will be inspired to continuously to provide excellent service to our esteemed guests.

Thank you for staying with us and we look forward to welcoming you back in our resort very soon.

Best regards,
Nguyen Van Tuan
Operation Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2018

Vi har vært her i to uker, og er kjempefornøyd med rommet ,utsikten og frokosten .
Personalet er blid og hyggelig .Alltid ledig solsenger på stranden Veldig godt med vind her. Kort vei til sentrum ,billig med taxi .Været er perfekt. Enkelt å ta turer omkring her å oppleve forskjellige severdigheter . Dette hotellet er virkelig å anbefale.!

Dato for oppholdet: februar 2018
Takk, 448erkkim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
THE_CLIFF_VN, Guest Relations Manager på The Cliff Resort & Residences, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2018

Kjære Erkki M,

Tusen takk for din fantastiske anmeldelse om ditt opphold på The Cliff Resort & Residences. En slik positiv tilbakemelding er en stor prestasjon og en sterk stolthet for alle våre lagmedlemmer. Som du nevnte er det veldig hyggelig å nyte de varme solrike dagene på stranden med en fin bris!

Igjen, takk for din verdifulle kommentar, og selvfølgelig vil det være vår glede å ønske deg velkommen på din neste ferie i Mui Ne.

Vennlig hilsen,

Marie-Charlotte,
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2018 via mobile enheter

Vi bodde på dette hotellet i 5 dager. Svært fornøyd med oppholdet! God service, rene rom og kjempe fint bassengområdet. Frokosten var også god. Veldig hyggelig personale, føler deg velkommen fra første stund. Vi bestilte spapakke for 5 dager, utrolig deilig! Kan anbefale dette videre.

Sjåfør hentet oss på flyplassen, kaldt vann og frukt i bilen - kjempe deilig.

Dersom du er ute etter en rolig og avslappende ferie, velg dette hotellet.

Hilsen Sverre-Tobias og Marita

Dato for oppholdet: februar 2018
1  Takk, Sverre-tobias D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
THE_CLIFF_VN, Guest Relations Manager på The Cliff Resort & Residences, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mars 2018

Kjære Sverre Tobias og Marita,

Hva en glede å lese en så god og detaljert gjennomgang etter ditt opphold på The Cliff Resort & Residences. Din positive tilbakemelding er en stor prestasjon og en kraftig kilde til stolthet for oss alle. Vi er glade for alle våre fasiliteter og våre medarbeider er fornøyd med deg da vi alle er forpliktet til å yte en utmerket kvalitetsservice til alle våre gjester.

Igjen, takk for din verdifulle kommentar, det ville være vår glede å ønske deg velkommen på ditt neste besøk i Vietnam.

Vennlig hilsen,

Marie-Charlotte,
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2016 via mobile enheter

Dette hotellet er helt fantastisk vi har bodd her i 4 dager nå, å har 4igjen. Jeg har aldri opplevd så bra service på noe hotell jeg har sovet før. Fra 1 sekund får de deg til å føle deg spesiell de smiler å er veldig høflig. Rommet er stort og reint. Frokosten er veldig bra med stort utvalg av både vietnamesisk og europeisk mat. Middagen er også fantastisk god. Det er litt dyrere å spise/drikke på hotellet men med den servicen som kommer med på kjøpet er det absolutt verdt det. Vi har også testet spaet som er veldig bra. I basseng baren jobber det en meget hyggelig kar som Heter Tam han er like hyggelig å gøy å prate med vær dag. Altid et stort smil. Har ikke et vondt ord å si om dette hotellet. Rett å slett det beste hotellet jeg og min kjæreste noen gang har sovet på:). Kan anbefales på det varmeste

Dato for oppholdet: februar 2016
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Espen E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
The_Cliff_Mgmt, Guest Relations Manager på The Cliff Resort & Residences, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mars 2016

Kjære Galagutt,

Tusen takk for å dele din god opplevelse på The Cliff Resort & Residences med så mye entusiasme!

Vi betaler oppmerksomhet til hver minste detalj, så jeg er veldig stolt vi overgått alle forventninger langs oppholdet! Jeg vil sørge for å dele dine kommentarer med Tam som er svært serviceinnstilt , og han var i stand til å skape fantastiske minner for deg å ta med hjem.

Vi ser frem til å ønske deg tilbake i nær fremtid og gjøre ditt opphold uforglemmelig igjen!

Vennligst,

Marie Charlotte,
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. april 2015

Nytt (2012) hotell med bra beliggenhet og egen strand og flott bassengområde. Hyggelig og hjelpsomt personale. Hotellet ligger litt utenom restauranter og butikker, men taxi er billig. Veldig bra forhold for kiting.. Anbefaler å besøke fiskemarked i Mui Ne om morgenen og en tur til sanddyner med kjøring med fihjuling.

Romtips: Be om rom med sjøutsikt
Dato for oppholdet: mars 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Gunnar K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
The_Cliff_Mgmt, Guest Relations Manager på The Cliff Resort & Residences, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. april 2015
Google-oversetting

Dear Gunnar K,

Thank you so much for taking the time to share your good experience at The Cliff Resort & Residences!

The whole team is extremely proud to have made your stay a memorable souvenir in your vacation.

We are all looking forward to your next visit in Mui Ne!

With warmest regards,

Marie-Charlotte,
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser