Var en uke på dette hotellet med samboer og datter på 1 år. Betjeningen var ikke bare upåklagelig, men suverene. De behandlet oss som om man var en del av "familien", og vår datter ble behandlet som en liten prinsesse over alt. Hotellet er i utgangspunktet ikke så veldig barnevennlig i forhold til fasiliteter o.l, men takket være en betjening som uten å være pågående, men hele tiden tilstede kan jeg absolutt annbefale dette for barnefamilier. Maten var varierende og meget god, og også tilpasset barn fra 1 år og oppover. Rensligheten i forhold til matprodukter var langt over forventning, og tilsvarer noe man kan forvente på de beste resturanter i verdensklasse, så spis det man vil uten tanke på fare for mageproblemer. Rommet var alltid upåklagelig strøkent hver dag, og med balkong vendt ut mot havet var det en nytelse å være der. Eneste lille haken var at det ikke er wifi på rommene, og at man måtte ta en shuttle buss til strandklubben. Når det gje lder bruk av Taxi har opperatørene som er tilknyttet hotellet barneseter, så det er ikke noe problem. Dette er å annbefale da trafikkulykker er den største dødsårsaken der. Sjåførene hotellet har tilknyttet seg er dyktige, kjører pent, men er ikke nødvendigvis så gode i engelsk. Jeg annbefaler å legge igjen tips både til renholdere, og øvrig betjening. Ikke fordi de forventer det, men fordi de fortjener det. Kommer du i prat med betjening som ønsker å treffe deg etter arbeidstid for å vise deg Aqaba er det helt trygt å takke ja. Vi gjorde dette, og fikk en god venn med på reisen. Jeg forsøkte å gi tips etter første dagen, men det var teknisk umulig.
Hotellet var nrae supert!