Vi bodde på Berjaya i 11 netter, her bodde vi i en såkalt Rainforest chalet.
Etter å ha lest mye om Resorten, også anmeldelser hadde jeg ganske store forhåpninger.
Hytta vi fikk tildelt var stor og fin, men den var ganske slitt, og sengen var ikke den beste. Du kjente fjærene gjennom madrassen.
Fint og stort bad, men også her godt brukt, og veldig slitt enkelte steder.
Fint og rolig SPA som ligger helt i enden av resorten, veldig hyggelig personale og behagelig atmosfære.
Når det kommer til mat og drikke servering var det veldig varierende, både med tanke på service, men også kvaliteten på maten.
Den beste restauranten er Phan Thai. Under middels gode drinker, men man kan få servert daquires ved bassenget, disse er OK.
Ellers var det er veldig hyggelig personalet, som alltid hjalp til og stilte opp. Blide og vennlige.
Liker du planter og dyr får du mye for pengene hos Berjaya.
I løpet av vårt opphold fikk vi møte på både apekatter og firfisler, som regel nede ved bassenget/stranda.
Litt mindre behagelig opplevelse var det å våkne opp til en stor edderkopp på rommet den ene morgenen, heldigvis kom security og hjalp oss med denne.
Vi møtte også en enorm båndvaran(?) på vei til hytta den ene dagen, dette var også litt skummelt, men veldig spennende å ha opplevd!
Fine omgivelser, rolig og avslappende stemning på hele resorten.
Fine turmuligheter i nærheten. Mer
- Gratis Wi-Fi