Vi bodde på hotellet i starten av juni. Været var dessverre ikke helt på topp, uten at hotellet kan lastes for dette. Det var noen veldig positive sider ved hotellet og dessverre også noen negative.
Hotellet var veldig flott, velholdt og estetisk vakkert. Det var god service ved bassenget og ved stranden. Bufféen var himmelsk både frokost og middag med god service. Det var eget boat house med diverse gratis sjøaktiviteter som snorkling, sup, kajakk mm. Housekeeping som kom to ganger om dagen. Ikke minst var personellet utrolig imøtekommende og høflige.
Så til det mindre positive ved oppholdet. Vi hadde bestilt hotell med havutsikt. Da vi ankom ble det satt opp et enormt partytelt dom dekket hele utsikten. Vi fikk vite at det skulle være et arrangement på lørdagen. Dette var noe vi ikke hadde blitt informert om på forhånd. Da lørdagen kom var det en stor fest/prisutdeling med høy musikk og mye leven rett utenfor balkongen vår. Vi hadde blitt informert om at det skulle holde på til kl 23:00, men det ble spilt høy musikk til langt ut over natten. Bassen var så høy at det dirret i hele rommet. Det var ikke mulig å sove til dette her. Partyteltet var nede i løpet av mandagen, slik at vi det minste fikk nyte utsikten fra balkongen en dag.
Vi hadde halvpensjon. Alt du kjøpte på hotellet var ekstremt dyrt, 4-6 ganger vanlig butikkpris. Vil anbefale enten å ha all inclusive eller handle på en av butikkene som ligger 600 meter ned i gata.
Den ene dagen var det ikke buffé, men en satt 4 retters meny. Det tok veldig lang tid før vi i det hele tatt fikk bestilt og enda lengre tid før vi fikk maten. Fra vi bestilte rettene til siter rett var servert tok 2 timer og 45 minutter!
Alt i alt var det et helt greit opphold på en fin plass, men vi kommer nok ikke til å velge Sugar beach igjen.