Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Prestigia.com
StayForLong
Destinia.com
Trip.com
Expedia.com
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 256)
Filtrer anmeldelser
3 256 resultater
Vurdering fra reisende
2 550
549
107
28
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 550
549
107
28
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 3 256 anmeldelser
Anmeldt 8. mai 2017 via mobile enheter

Min mann og jeg tilbrakte 5 dager på Sands Suites Resort & Spa. Stede ligger nydelig til. Hagen og området rundt hotellet er flott. Hotellet ligger rett på stranden. I tillegg til veldig fin strand har hotellet et bra basseng område. Staben på hotellet er veldig vennlige og imøtekommende. Maten kunne vært bedre. Buffeen var innholdsrik men var litt kantineaktig. A la carten restauranten var heller ikke bra nok for et så flott hotell. Men stedets beliggenhet og service veier opp gjør at jeg likevel anbefaler Sands.

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Moods68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. april 2017

Vi var heldig som fikk rom på grunnplan kun et par meter fra den hvite stranden. Den vendte mot vest så vi fikk med oss flott solnedgang hver kveld. De ansatte var veldig hyggelige og imøtekommende. Vi hadde frokost og middag inkludert og maten var variert og god. Det var et veldig fint område med flott strand og basseng og parkanlegg. Rommet var stort, og badet var veldig stort, med to vasker, badekar med dusj og eget dusjkabinett. I tilknytning til badet var det et walking closset. Rommet ble rengjort to ganger pr dag og vi fikk bestemme hva tid de skulle gjøre det. Minuset ved hotellet er at vi må betale for vann. Det kostet 35-40 kr for ca 0,76 liter. I den varmen som er på Mauritius går det med en del vann, så dette kan for bli en del penger. Vi kjøpte i butikk da vi var på utflykt. Ellers var vin veldig dyr på hotellet. Alle rom hadde sjøutsikt.

Dato for oppholdet: mars 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, helenesofien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2016

Vi kombinerte en safari-reise til Sør-Afrika med ei uke til Mauritius tilbake i 2013. Krüger-safari var det først og her fikk vi se de fleste store; elefanter- neshorn - løver - shiraffer - gnuer mflere. The Sand Resort på Mauritius ble neste stopp. 4 timers flyging fra Johannesburg og med tidssoner - ja - da ble det heller mange timer. Vi hadde bestilt på The Sand . Flott sted med alle fasciliteter og maten var bra - ingen tvil om det. Ble likevel ikke så veldig imponert over stranda.
Så for oss ble det vel mange timer tapt i fly. Det finnes vel så mange flotte steder med fasciliteter og strender vesentlig nærmere. Men nå har vi vært der !

Dato for oppholdet: februar 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, throndk2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2016

Virkelig et flott sted, som hadde alt vi trengte de 4 dagene vi var der.
Og for et rom jeg fikk tildelt! Det var som å komme til himmelriket! En kjempe rom med balkong rett ut til sjøen, en stort oppholdsrom med kjempe seng, salong og tv. Stort bad med dusj og badekar, separat toalett og et digert omkledningsrom med safe.
Fikk omvisning av personalet som fulgte meg til rommet og forklarte alt der.

Hotellet lå veldig fint, helt innerst i bukta og på enden av stranda.
Personalet var utrolig service vennlig og hjelpsomme. Og Spa avdelingen var en fornøyelse! Virkelig verdt å spandere på seg litt ekstra.

Det var også full service på stranda og rundt bassenget med mat og drikkeservering.
Nå var vi der på vinterstid (juni), så været var litt opp og ned, men vi hadde rundt 25 grader.

Maten var helt grei og de hadde buffet hver kveld, men med forskjellige temaer for kvelden, så det var alltid forskjellige retter.
Var dans i baren, men den sluttet å spille kl. 22 og da hadde vi nesten akkurat kommet fra middagsbordet, så det var dumt de ikke kunne spille lenger.
I baren serverte de all mulig drikke, men var litt skuffet over at drinkene ikke var litt mer eksotisk og smakte bedre.

Det var aktiviteter i og rundt bassengområdet hele dagen og de leide ut gratis snorkle utstyr, trå båter, kano og andre ting.

Virkelig et sted jeg vil reise tilbake til og anbefaler det til alle som vil nyte livet og bare slappe av, for noen dager!

Dato for oppholdet: juni 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, elin165
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2013

Dette er en litt mindre 4 star resort. Få barn her, om noen og passer for voksne. Vi var her 9 netter på bryllupsreise. Kort sagt var vi veldig fornøyd med hotellet.

Checkin var usedvanlig smidig og foregikk i vår egen suite. Vi ble ønsket velkommen med forfriskninger og ruslet sammen med hotellets guide til suiten der blomster, tropiske frukter og musserende vin ventet. Ingen venting, ingen kø.

Rengjøringen var eksemplarisk, hagen velholdt, alt teknisk som lamper, safe, etc fungerte. Resorten er et pent sted, alle rom vendt mot havet, gort vei til basseng og egen strand foran hotellet. Den ligger i enden av stranden og er rundt svingen fra de andre hotellene og føles mer privat enn f.eks Hilton, Sofitel eller Sugar. Alt av solstoler, windsurfing, lån av liten seilbåt, snorkletur i motorbåt med mer er inkludert. Og de er veldig hjelpsomme ved utlån.

Maten er god og variert nok til å spise her en uke. Vi hadde halv pensjon som var frokost og middag. Ellers var det mulig å kjøpe mat hele tiden. Maten er god, bedre enn det jeg har fått på 5 stjerners reporter i Egypt og Tyrkia, men ikke super. Til middagen var det god live musikk hver kveld. Prøvde også hummermiddag i ala carte restauranten som var bra. Endel småfugler var på spiseområdet rundt frokost, og det eneste jeg kunne ønske meg ekstra var at servitørene kunne være litt mer oppmerksomme når en av fuglene hadde droppet på stol eller bord.

Jeg vil virkelig anbefale dette. Som 4 stjerner er det noe enklere enn 5 stjerner hotellene, men betydelig rimeligere. De har klart å skape en riktig komfortabel og velkommen følelse av velbehag og eksklusivitet. Det var koselig her. En av årsakene var kanskje at det virket som de ansatte hadde tid nok til deg her.

Sengene var ganske harde. Badet stort og behagelig, mer enn nok varmtvann, både dusj og badekar.

To ting. Vi var på Mauritius i august. Da er vinter her og temperaturen var rundt 20 grader på dagtid, også i vannet. I tillegg var det ganske kjølig vind. Beste tiden å dra hit er nok vår og høst. Vi opplevde hotellet som litt mer vindutsatt enn de andre hotellene på Flic en Flavk, men bedre i Flic en flac enn lengre sør på øya. Vi ønsket det varmere. Andre halvdel av oppholdet var vi på Lux Le Morne. Les den anmeldelsen også.

Dato for oppholdet: august 2013
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
3  Takk, thomas_from_oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser