Magne N
5,0 av 5 boblerAnmeldt 8. mai 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: mai 2019
SandsResortMauritius, General ManagerSands Suites Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 10. mai 2019
Dear Magne N,

Thank you for your excellent comments and your recommendations.

We are pleased that you enjoyed wonderful days among us.

Looking forward to welcome you back soon at Sands Suites Resort & Spa.

Kind regards
Kamal Nundloll
General Manager
0.5 km fra Sands Suites Resort & Spa
  • Sofitel
0.7 km fra Sands Suites Resort & Spa
5.0 km fra Sands Suites Resort & Spa
4.2 km fra Sands Suites Resort & Spa
club house at villasun holiday complex
4.1 km fra Sands Suites Resort & Spa
3.6 km fra Sands Suites Resort & Spa
Se flere hoteller i Flic en Flac
3 859
3 859
Anmeldt 29. januar 2019

Tilbrakte en uke på Sands Suites Resort & Spa sammen med min kone i januar 2019, og alt i alt er dette et sted som absolutt kan anbefales. Smidig og hyggelig innsjekk, hvor vi ble vist rommet (3. etasje) som er stort og behagelig med både dusj, badekar og walk-in closet. Stor nok terrasse til oss to, og selv om palmene "forstyrret" sjøutsikten var det behagelig å sitte der på de varme kveldene.

Servicenivået er upåklagelig, og selv om prisene ikke er så langt unna norske priser (dvs høye), så fikk vi i det minste to flasker vann på rommet hver dag. Buffeten kunne vært bedre - der har vi opplevd bedre kvalitet andre steder - men lunsjene som vi kjøpte i baren var det god kvalitet på.

Bassengområdet er supert, og man bor jo nesten rett på stranden. Litt vel mange som valgte å legge håndklærne på solsengene på stranden tidlig om morgenen, men ikke noe problem å få seng ved bassenget (som er oppvarmet - nesten for varmt når det var 30+ i skyggen :-) )

Deilig spa-avdeling og trimrom, og gratis tråbåter, kanoer, snorkling etc.

Et sted som absolutt kan anbefales!

Dato for oppholdet: januar 2019
3  Takk, Finn64
SandsResortMauritius, General Manager på Sands Suites Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2019

Dear Finn64,

Thank you for your fabulous review on the services provided by the team at the Sands Suites Resort & Spa. We are glad that you enjoyed your stay among us and of your intention to recommend to others.

We look forward to the pleasure of welcoming you back again soon and in the meantime rest assured of our best attention.

Kind regards
Kamal Nundloll
General Manager

Anmeldt 6. april 2017

Vi var heldig som fikk rom på grunnplan kun et par meter fra den hvite stranden. Den vendte mot vest så vi fikk med oss flott solnedgang hver kveld. De ansatte var veldig hyggelige og imøtekommende. Vi hadde frokost og middag inkludert og maten var variert og god. Det var et veldig fint område med flott strand og basseng og parkanlegg. Rommet var stort, og badet var veldig stort, med to vasker, badekar med dusj og eget dusjkabinett. I tilknytning til badet var det et walking closset. Rommet ble rengjort to ganger pr dag og vi fikk bestemme hva tid de skulle gjøre det. Minuset ved hotellet er at vi må betale for vann. Det kostet 35-40 kr for ca 0,76 liter. I den varmen som er på Mauritius går det med en del vann, så dette kan for bli en del penger. Vi kjøpte i butikk da vi var på utflykt. Ellers var vin veldig dyr på hotellet. Alle rom hadde sjøutsikt.

Dato for oppholdet: mars 2017
Takk, helenesofien
Anmeldt 27. juli 2016

Vi kombinerte en safari-reise til Sør-Afrika med ei uke til Mauritius tilbake i 2013. Krüger-safari var det først og her fikk vi se de fleste store; elefanter- neshorn - løver - shiraffer - gnuer mflere. The Sand Resort på Mauritius ble neste stopp. 4 timers flyging fra Johannesburg og med tidssoner - ja - da ble det heller mange timer. Vi hadde bestilt på The Sand . Flott sted med alle fasciliteter og maten var bra - ingen tvil om det. Ble likevel ikke så veldig imponert over stranda.
Så for oss ble det vel mange timer tapt i fly. Det finnes vel så mange flotte steder med fasciliteter og strender vesentlig nærmere. Men nå har vi vært der !

Dato for oppholdet: februar 2016
1  Takk, throndk2015
Anmeldt 19. juni 2016

Virkelig et flott sted, som hadde alt vi trengte de 4 dagene vi var der.
Og for et rom jeg fikk tildelt! Det var som å komme til himmelriket! En kjempe rom med balkong rett ut til sjøen, en stort oppholdsrom med kjempe seng, salong og tv. Stort bad med dusj og badekar, separat toalett og et digert omkledningsrom med safe.
Fikk omvisning av personalet som fulgte meg til rommet og forklarte alt der.

Hotellet lå veldig fint, helt innerst i bukta og på enden av stranda.
Personalet var utrolig service vennlig og hjelpsomme. Og Spa avdelingen var en fornøyelse! Virkelig verdt å spandere på seg litt ekstra.

Det var også full service på stranda og rundt bassenget med mat og drikkeservering.
Nå var vi der på vinterstid (juni), så været var litt opp og ned, men vi hadde rundt 25 grader.

Maten var helt grei og de hadde buffet hver kveld, men med forskjellige temaer for kvelden, så det var alltid forskjellige retter.
Var dans i baren, men den sluttet å spille kl. 22 og da hadde vi nesten akkurat kommet fra middagsbordet, så det var dumt de ikke kunne spille lenger.
I baren serverte de all mulig drikke, men var litt skuffet over at drinkene ikke var litt mer eksotisk og smakte bedre.

Det var aktiviteter i og rundt bassengområdet hele dagen og de leide ut gratis snorkle utstyr, trå båter, kano og andre ting.

Virkelig et sted jeg vil reise tilbake til og anbefaler det til alle som vil nyte livet og bare slappe av, for noen dager!

Dato for oppholdet: juni 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, elin165
Anmeldt 3. september 2013

Dette er en litt mindre 4 star resort. Få barn her, om noen og passer for voksne. Vi var her 9 netter på bryllupsreise. Kort sagt var vi veldig fornøyd med hotellet.

Checkin var usedvanlig smidig og foregikk i vår egen suite. Vi ble ønsket velkommen med forfriskninger og ruslet sammen med hotellets guide til suiten der blomster, tropiske frukter og musserende vin ventet. Ingen venting, ingen kø.

Rengjøringen var eksemplarisk, hagen velholdt, alt teknisk som lamper, safe, etc fungerte. Resorten er et pent sted, alle rom vendt mot havet, gort vei til basseng og egen strand foran hotellet. Den ligger i enden av stranden og er rundt svingen fra de andre hotellene og føles mer privat enn f.eks Hilton, Sofitel eller Sugar. Alt av solstoler, windsurfing, lån av liten seilbåt, snorkletur i motorbåt med mer er inkludert. Og de er veldig hjelpsomme ved utlån.

Maten er god og variert nok til å spise her en uke. Vi hadde halv pensjon som var frokost og middag. Ellers var det mulig å kjøpe mat hele tiden. Maten er god, bedre enn det jeg har fått på 5 stjerners reporter i Egypt og Tyrkia, men ikke super. Til middagen var det god live musikk hver kveld. Prøvde også hummermiddag i ala carte restauranten som var bra. Endel småfugler var på spiseområdet rundt frokost, og det eneste jeg kunne ønske meg ekstra var at servitørene kunne være litt mer oppmerksomme når en av fuglene hadde droppet på stol eller bord.

Jeg vil virkelig anbefale dette. Som 4 stjerner er det noe enklere enn 5 stjerner hotellene, men betydelig rimeligere. De har klart å skape en riktig komfortabel og velkommen følelse av velbehag og eksklusivitet. Det var koselig her. En av årsakene var kanskje at det virket som de ansatte hadde tid nok til deg her.

Sengene var ganske harde. Badet stort og behagelig, mer enn nok varmtvann, både dusj og badekar.

To ting. Vi var på Mauritius i august. Da er vinter her og temperaturen var rundt 20 grader på dagtid, også i vannet. I tillegg var det ganske kjølig vind. Beste tiden å dra hit er nok vår og høst. Vi opplevde hotellet som litt mer vindutsatt enn de andre hotellene på Flic en Flavk, men bedre i Flic en flac enn lengre sør på øya. Vi ønsket det varmere. Andre halvdel av oppholdet var vi på Lux Le Morne. Les den anmeldelsen også.

Dato for oppholdet: august 2013
3  Takk, thomas_from_oslo