Dette er en litt mindre 4 star resort. Få barn her, om noen og passer for voksne. Vi var her 9 netter på bryllupsreise. Kort sagt var vi veldig fornøyd med hotellet.
Checkin var usedvanlig smidig og foregikk i vår egen suite. Vi ble ønsket velkommen med forfriskninger og ruslet sammen med hotellets guide til suiten der blomster, tropiske frukter og musserende vin ventet. Ingen venting, ingen kø.
Rengjøringen var eksemplarisk, hagen velholdt, alt teknisk som lamper, safe, etc fungerte. Resorten er et pent sted, alle rom vendt mot havet, gort vei til basseng og egen strand foran hotellet. Den ligger i enden av stranden og er rundt svingen fra de andre hotellene og føles mer privat enn f.eks Hilton, Sofitel eller Sugar. Alt av solstoler, windsurfing, lån av liten seilbåt, snorkletur i motorbåt med mer er inkludert. Og de er veldig hjelpsomme ved utlån.
Maten er god og variert nok til å spise her en uke. Vi hadde halv pensjon som var frokost og middag. Ellers var det mulig å kjøpe mat hele tiden. Maten er god, bedre enn det jeg har fått på 5 stjerners reporter i Egypt og Tyrkia, men ikke super. Til middagen var det god live musikk hver kveld. Prøvde også hummermiddag i ala carte restauranten som var bra. Endel småfugler var på spiseområdet rundt frokost, og det eneste jeg kunne ønske meg ekstra var at servitørene kunne være litt mer oppmerksomme når en av fuglene hadde droppet på stol eller bord.
Jeg vil virkelig anbefale dette. Som 4 stjerner er det noe enklere enn 5 stjerner hotellene, men betydelig rimeligere. De har klart å skape en riktig komfortabel og velkommen følelse av velbehag og eksklusivitet. Det var koselig her. En av årsakene var kanskje at det virket som de ansatte hadde tid nok til deg her.
Sengene var ganske harde. Badet stort og behagelig, mer enn nok varmtvann, både dusj og badekar.
To ting. Vi var på Mauritius i august. Da er vinter her og temperaturen var rundt 20 grader på dagtid, også i vannet. I tillegg var det ganske kjølig vind. Beste tiden å dra hit er nok vår og høst. Vi opplevde hotellet som litt mer vindutsatt enn de andre hotellene på Flic en Flavk, men bedre i Flic en flac enn lengre sør på øya. Vi ønsket det varmere. Andre halvdel av oppholdet var vi på Lux Le Morne. Les den anmeldelsen også.