Pittoresk og hyggelige beboere. En fantastisk labyrint med souker, boligkvarter, restauranter og en masse fredelige katter.
Fort gjort å føle seg hensatt til 60/70-tallet når en vandrer rundt i medinaen i Essaouira. "Kardemommeby-lukta" smyger seg fram rundt hushjørnene, og fargerike gevanter henger fristende til en billig penge over alt. Og så har du stranda. Og havet. Og kattene ...
Jeg kommer tilbake!
Medina i Essaouira er veldig sjermerende og spennende. Flotte butikker og herlige mennesker som jobber/bor der. kunstgaleriene er absolutt verdt å besøke.
Jeg synes det er for mye hippiefakter på tingene de selger her men det hører vel til stedet.jeg har vært 1,5 mnd i Rabat før jeg dro til Essaouira og må si at medinaen der er 100 ganger bedre på varer i forhold til hva jeg er ute etter.prisene går på egenskaper til å prute både i Essaouira og Rabat så ikke gi dere så lett-det er mulig sinnsykt billig i forhold til hva dere tror..
Overall helt grei opplevelse.
Når du er i Marrakesh passer det godt med en biltur ut til kysten til essaouira med taxi eller buss. Det er en nydelig liten by og du kan gå og handle og spise ute på en nydelig fiskerestaurant. Det går an å ta seg et bad i sjøen også. Dagstur eller overnatting- begge deler fungerer.
En herlig atmosfære, man var langt tilbake i tid. Gøy og gå å rusle se på alle de små bodene. Yrende folke og dyreliv.