Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
  • Trip.com
9.3 km fra Riad Al Madina
Se flere hoteller i Essaouira
Anmeldt 14. mars 2017

Sentralt med med sjel. Nydelig interiør. Flott betjenning. Fanstastisk god mat. Flott underholdning til middag. Gode senger. Sjermerende omgivelser. Rolig og reint. Her bodde Jimmy Hendrick`s på nr 13. Forstår hvorfor kom han tilbake ditt.

Dato for oppholdet: februar 2017
    • Sovekvalitet
Takk, Mena12345
Anmeldt 15. februar 2017

Beliggenheten midt i smørøyet. Koselige trange gater med butikker, kafeer, snaks og hamam. Små intime rom i forskjellig størrelse, og mange trapper rundt galleriet. Takterrasse med solsenger og sittegrupper.Kort vei til stranden og vakker solnedgang. Meget hyggelig personale, god mat og service. Samt at de laget en heidundrende nyttårsfeiring på marrokansk vis, det var spennende.

Dato for oppholdet: desember 2016
    • Renslighet
Takk, Gunhild P
Anmeldt 28. april 2015

Dette er et hotell jeg har bodd gjentagne ganger i løpet av alle mine år i Marokko.
Det er stor forskjell på rommene, men de fleste svært sjarmerende.
Hotellet ligger midt i sentrum og jeg bor her gjerne igjen

Dato for oppholdet: mars 2015
Takk, 417annemartheb
Anmeldt 23. mars 2015

Sjarmerende Riad midt i hovedgaten innenfor bymuren . Litt slitt og mye trapper. Vi var et reiseselskap som spiste middag på hotellet. OK mat og litt støyende levende musikk. Jeg ble frastjålet min iPad på restauranten. Jeg følte jeg ikke fikk mye hjelp i den forbindelse. Kanskje derfor en litt sur anmeldelse.

Dato for oppholdet: mars 2015
Takk, Lisbeth Larness R
Anmeldt 22. februar 2013

Etter å ha reist rundt i Marokko og berre budd i "franske distrikt", var det fantastisk å bli innlosjert på denne riaden, inne i medinaen i Essaouira. Hotellet var flott, men det var stor skilnad på romma. Ein del av dei var firestjerners, ein del tostjerners. Uansett var det ein hyggeleg plass å bu, sentralt, hyggeleg betjening og god mat. Men det var svært lydt mellom romma. På taket kun ne ein slappa av i gode stolar. Essaouira er hyggeleg og avslappande, det er hotellet også.

Romtips: unngå rom 47
Dato for oppholdet: februar 2013