Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
Expedia.com
USD 48
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.08.21
getaroom.com
USD 62
USD 47
Vis tilbud
Booking.comUSD 62
PricelineUSD 62
TravelocityUSD 48
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (502)
Filtrer anmeldelser
502 resultater
Vurdering fra reisende
185
209
57
33
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
185
209
57
33
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 502 anmeldelser
Anmeldt 14. mars 2017

Sentralt med med sjel. Nydelig interiør. Flott betjenning. Fanstastisk god mat. Flott underholdning til middag. Gode senger. Sjermerende omgivelser. Rolig og reint. Her bodde Jimmy Hendrick`s på nr 13. Forstår hvorfor kom han tilbake ditt.

Dato for oppholdet: februar 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Mena12345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2017

Beliggenheten midt i smørøyet. Koselige trange gater med butikker, kafeer, snaks og hamam. Små intime rom i forskjellig størrelse, og mange trapper rundt galleriet. Takterrasse med solsenger og sittegrupper.Kort vei til stranden og vakker solnedgang. Meget hyggelig personale, god mat og service. Samt at de laget en heidundrende nyttårsfeiring på marrokansk vis, det var spennende.

Dato for oppholdet: desember 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Gunhild P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. april 2015

Dette er et hotell jeg har bodd gjentagne ganger i løpet av alle mine år i Marokko.
Det er stor forskjell på rommene, men de fleste svært sjarmerende.
Hotellet ligger midt i sentrum og jeg bor her gjerne igjen

Dato for oppholdet: mars 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, 417annemartheb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mars 2015

Sjarmerende Riad midt i hovedgaten innenfor bymuren . Litt slitt og mye trapper. Vi var et reiseselskap som spiste middag på hotellet. OK mat og litt støyende levende musikk. Jeg ble frastjålet min iPad på restauranten. Jeg følte jeg ikke fikk mye hjelp i den forbindelse. Kanskje derfor en litt sur anmeldelse.

Dato for oppholdet: mars 2015
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Lisbeth Larness R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2013

Etter å ha reist rundt i Marokko og berre budd i "franske distrikt", var det fantastisk å bli innlosjert på denne riaden, inne i medinaen i Essaouira. Hotellet var flott, men det var stor skilnad på romma. Ein del av dei var firestjerners, ein del tostjerners. Uansett var det ein hyggeleg plass å bu, sentralt, hyggeleg betjening og god mat. Men det var svært lydt mellom romma. På taket kun ne ein slappa av i gode stolar. Essaouira er hyggeleg og avslappande, det er hotellet også.

Romtips: unngå rom 47
Dato for oppholdet: februar 2013
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Sigmund M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser